18/1/06

MISERY


Τώρα μπορώ να μιζεριάσω όσο θέλω. Να βάλω τα γυαλιά μου, να κουκουλωθώ στον καναπέ, να φάω Lila Pause, να πιω σαμπάνια με γεύση raspberry και να κλαίω τη μοίρα μου. Το ταβάνι σταμάτησε αλλά είναι λύση της στιγμής. Έλαβα αρνητική απάντηση από τη δουλειά που περίμενα. Με ξεπέταξε με ένα mail. Κι είχα τόσες ελπίδες. Από αντίδραση έστειλα δύο βιογραφικά μαζεμένα σε κάποιες αγγελίες που άφηνα μέχρι να δω αν θα μου απαντούσαν θετικά.
Το μωρό μου έρχεται αγκαλιά μου κι εγώ δεν είμαι στα καλά μου σήμερα. Θέλω να βουλιάξω στον καναπέ και να μείνω εκεί. Να κρυφτώ κάτω από την κίτρινη κουβέρτα. Δεν θέλω να είμαι άλλο ένα νούμερο στις στατιστικές περί ανεργίας γαμώτο. Στις 24 πέφτει το επίδομα, να ναι καλά κι αυτοί. Αλλά παρατράβηξε και κάτι πρέπει να γίνει.
Αύριο θα πάω να αγοράσω ένα βιβλίο για το οποίο διάβασα στο blog της psipsinel. Λέγεται «Οι πέντε άνθρωποι που συναντάς στον παράδεισο» και είναι του Albom Mitch, από τις εκδόσεις Διόπτρα. Πρέπει όμως πρώτα να τελειώσω τον «Κλειστό Κύκλο» του Τζόναθαν Κόου. Είπαμε δεν θα αφήσουμε βιβλία στη μέση φέτος.
Ελπίζω οι υπόλοιπες ημέρες αυτές της εβδομάδας να μην περάσουν έτσι βαρετά αλλά και χωρίς άγχος. Θα μου ασπρίσουν τα μαλλιά σε μια νύχτα! Κάτι πρέπει να γίνει. Το ζώδιο τι λέει;

10 σχόλια:

ThinkaGeek είπε...

ti zodio eisai tzaba exoume ton lefaki san content provider edw ? oti zodiaki provlepsi thes ..... edw the g33k ;)
pantos ipomoni re paidi mou me to zitima tis doulias .kaneis den paei xamenos ....den les pali kala pou einai kai o filos sou ekei na se help :)

mirelen είπε...

Τοξότης είμαι.Που τον ξέρεις τον Λεφάκη είπες; Εσένα σε έχω ξαναδεί στο blog της ξαδερφούλας Μαρίας ε;
Πάλι καλά...

Psipsinel είπε...

min mizeriasis kali mou! ola tha pane kala sto telos...emena pantos etsi mou ipe mia fili. ola pane kala sto telos, an den pan kala tote den eftase to telos :)

mirelen είπε...

Δίκιο έχεις psipsinel.Μου αρέσει να υπερβάλλω μερικές φορές. Κατά βάθος ξέρω πολύ καλά πως όλα θα πάνε καλά στο τέλος.

ThinkaGeek είπε...

nai me to maraki kanoume parea .... kai me ton mitso ... avrio pou tha paw sto grafeio tha sou kanw post provlepseis 2006 gia toxotes apo ton lefaki ....

ThinkaGeek είπε...

Τοξότης

Γενική Πρόβλεψη

Τα χρόνια που πέρασαν έφεραν μεγάλες αναστατώσεις στη ζωή σας, με αποτέλεσμα την αλλαγή της συμπεριφοράς σας σε σημαντικούς τομείς. Τώρα όμως όλα, μα όλα αλλάζουν. Αποκτάτε μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και χρησιμοποιείτε το μυαλό σας για να εκπληρώσετε τα σχέδια και τους σκοπούς σας. οι βαθύτερες έννοιες της ζωής, έχουν κατασταλάξει μέσα σας, αποφασίσατε όμως να τις μοιραστείτε μόνο με εκείνους που μπορούν να τις καταλαβαίνουν. Τώρα αποκτάτε νέους σκοπούς και τους ακολουθείτε με τον χαρακτηριστικό ενθουσιασμό των Τοξοτών. Βέβαια ο Πλούτωνας παραμένει στο ζώδιο σας προκαλώντας απώλειες και μεταβολές αλλά ο Δίας στο Ζυγό σας φέρνει περισσότερη αρμονία και δικαίωση.

Αισθηματικά

Η καινούργια χρονιά σας χαρίζει νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, μέσα από τις οποίες θα ανακαλύψετε την εντύπωση που προκαλείτε στο περιβάλλον, το οποίο κινείστε. Οι αλλαγές στο χαρακτήρα σας είναι πασιφανείς, έστω και αν δεν θέλετε να το παραδεχτείτε. Γενικά το πρώτο εξάμηνο του 2005 φέρνει μία κινητικότητα γύρω από σπουδαία πράγματα, τα οποία θα εκτιμήσετε αργότερα στη ζωή σας. Ξέρετε που και πώς να χρησιμοποιείτε τη γοητεία σας, αποφύγετε όμως να την σπαταλήσετε σε ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν, ή που ξεχνούν γρήγορα. Η κοινωνική σας ζωή αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον καθώς αναλαμβάνετε δράση σε τομείς που σας απασχολούσαν από καιρό, αλλά τους είχατε αφήσει στα χέρια άλλων. Δείτε τα πράγματα πιο αισιόδοξα, υπολογίζοντας ταυτόχρονα το κόστος της κάθε επιλογής σας. ο Δίας στο Ζυγό ανοίγει καινούργιους δρόμους και μετατρέπει την επίδραση του Πλούτωνα σε θετική, γόνιμη και απολαυστική.

Επαγγελματικά

Σημαντική η νέα χρονιά για τα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα. Εκκινήσεις και αλλαγές που θα σας οδηγήσουν σύντομα σε επιτυχίες είναι κάτι που θα πρέπει να περιμένετε. Όμως, αποφύγετε τις καθυστερήσεις που μπορεί να προκαλέσουν υπερβολές, υπεραισιοδοξίες και κακή εκτίμηση ανθρώπων που σας προτείνουν ανεδαφικά ή ριψοκίνδυνα εγχειρήματα. Προσέχετε λοιπόν και γενικά μην αναλαμβάνετε ευθύνες ή υπογράφετε συμφωνίες χωρίς να εξετάσετε προσεκτικά τους όρους.

mirelen είπε...

"Γενικά το πρώτο εξάμηνο του 2005 φέρνει μία κινητικότητα γύρω από σπουδαία πράγματα" μήπως έκανες λάθος;
Σε ευχαριστώ πάντως. Νιώθω ήδη καλύτερα που διάβασα προβλέψεις για την περσινή χρονιά. Δεν ήταν και τόσο άσχημα τελικά. ;-)

ThinkaGeek είπε...

oups sorry ... giati afta mou erxontai me txts kai meta to script mou dialegei to content........ em sorry tou 2005 sou edwsa . lol give me a sec luv

ThinkaGeek είπε...

Τοξότης - Γενική Περιγραφή

Γίνεστε περισσότερο επαναστατικοί στις επιλογές σας. Υιοθετείτε έναν νέο τρόπο ζωής και αλλάζετε στέκια. Αξιοποιείτε συστηματικά γνώσεις ή ταλέντα που είχατε παραμελήσει. Ταξιδεύετε συχνότερα στο εξωτερικό.Έχετε επιτυχία στα ταξίδια, στις νομικές διευθετήσεις και στην υποστήριξη από φίλους ή συνεργάτες. Βάζετε καινούργιους επαγγελματικούς στόχους.Μετακομίζετε ή μεταναστεύετε για κάποιο σκοπό ή με κίνητρο μια ιδέα.Δίνετε μάχες επεκτείνοντας την αγωνιστικότητα σας με βάση την υπεράσπιση των ιδανικών σας. Συμφιλιώνεστε καλύτερα με καταστάσεις που δεν επιδέχονται ακόμη αλλαγές. Το 2006 μπορεί να είναι μια δύσκολη χρονιά για όλο τον κόσμο αλλά για εσάς είναι κατάλληλη να τονίσει το ήθος, να σας ανακουφίσει από ψυχοφθόρες εξαρτήσεις και να σας βοηθήσει να βάλετε καινούργιους στόχους.

Τοξότης - Επαγγελματικά

Ο Κρόνος λοιπόν θα σας βοηθήσει να γίνετε περισσότερο αποτελεσματικοί στα δικά σας συμφέροντα και θα τονίσει το ρεαλισμό και την πρακτικότητα στην συμπεριφορά σας. Τα τελευταία πέντε χρόνια έχετε ωριμάσει και δεν παρασύρεστε πλέον από κύματα υπεραισιοδοξίας ή και από αυταπάτες, οι οποίες σας έχουν κοστίσει μεταξύ των άλλων και οικονομικά. Ο Δίας στον Σκορπιό βοηθά στην έκφραση και αξιοποίηση των ταλέντων σας, σας δίνει νέους συμμάχους στις δύσκολες ώρες και βελτιώνει την εσωτερική κατάσταση της εργασίας σας. Επίσης, σας πείθει να κόψετε οτιδήποτε σας κουράζει ψυχικά, χωρίς να σας ανταμείβει με ανάλογη ικανοποίηση.

Tοξότης - Αισθηματικά

Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει αρκετή ένταση και κατά περιόδους η κατάσταση θα είναι ρευστή. Μια καινούργια γνωριμία θα σας βοηθήσει να κάνετε όνειρα για το μέλλον. Για σχετικά μεγάλες αποφάσεις καταλληλότερη εποχή είναι το φθινόπωρο.Στην ένταση και στην σύνθετη ροή των γεγονότων το 2006 σας υποχρεώνει να προσέξετε την υγεία σας, την άμυνα σας ενάντια στις γενικότερες δυσκολίες και την καλή σας επαγγελματική φήμη.

Τοξότης - Ευκαιρίες

Ο Πλούτωνας κάνει τα τελευταία περίπου βήματα του στο ζώδιο σας, περιορίζοντας όλο και περισσότερο μεταβολές, απώλειες και δοκιμασίες. Φέτος στην καλή όψη με τον Κρόνο από τον Λέοντα σας βοηθά να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα στη ζωή σας, δύσκολο αλλά ελπιδοφόρο. Οι νεότεροι και πιο φιλόδοξοι του ζωδίου σας, έχετε πολλές ευκαιρίες και τα πλεονεκτήματα μιας ουσιαστικής εξέλιξης σε κοινωνικό τομέα, σε μετεκπαιδεύσεις ή και σε πιθανότητα επαγγελματικής επέκτασης στο εξωτερικό.

mirelen είπε...

Μάλιστα. Ενδιαφέρον. Ευχαριστώ.