13/7/06

Έρχονται οι διακοπές, φεύγουν τα κιλά


Πεινάω, η δίαιτα συνεχίζεται για πέμπτη εβδομάδα. Πεινάω και κανονίζω διακοπές, τελικά θα πάμε Λευκάδα, είχαμε ξεκινήσει απο Μπανκόνγκ (αλλά σόρρυ λάθος εποχή, έχει μουσώνες), μετά Ντουμπάι, εδώ και 5 χρόνια λέμε να πάμε (αλλά σόρρυ λάθος εποχή, έχει 40 βαθμούς, feels like 44), οπότε πάμε Πόρτο Κατσίκι και βλέπουμε. Κλείσαμε ήδη δωμάτιο και θα φορτώσουμε πάλι το micra και ζουμ ζουμ.
Ουφ. Όποιος ξέρει Hints and tips για Λευκάδα να μιλήσει τώρα.

4 σχόλια:

hopkins είπε...

Που θα μένετε λευκάδα; Μέσα στην πόλη. Να ξέρεις ότι το Πόρτο Κατσίκι μπορεί βέβαια να είναι υπέροχη παραλία αλλά το νερό είναι παγςμένο όπως σε όλο το Ιόνιο. Βασικά είναι η πιό κρύα που έχω πάει. Να είσαστε προετοιμασμένοι. Επίσης είναι τέρμα κάτω στο νησί και ο δρόμος δεν είναι ότι καλύτερο. :Ρ Είμαι από Πρέβεζα που είναι πολύ κοντά στην Λευκάδα και έχω πάει αρκετές φορές. Να πάτε και στο Κάθισμα. Είναι επίσης πολύ καλή παραλία και αρκετά πιο κοντά στην πόλη. Έχει και ένα ωραίο μπαράκι με το που φτάνεις στην παραλία, το πρώτο μαγαζί αριστερά όπου μ' αρέσει πάντα μετά το μπάνιο στην θάλασσα να συνεχίζω εκεί με μπυρίτσα και μπάνιο στην πισίνα. Δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή κάτι άλλο. Μην περιμένετε πάντως νυχτερινή ζωή. Δεν υπάρχει. Αξίζει πάντως. Εχει πολύ ωραίες παραλίες. Καλά να περάσετε!

Psipsinel είπε...

kala na perasete!

ThinkaGeek είπε...

zitw........... fortosteme plz kai emena sto porpagaz? lol etsi grafete afto ?

kala na perasete .. egw prepei na perimenw mexri tis 14 pou tha paw stin rodo mou.

mirelen είπε...

hopkins θα μείνουμε στου μαγεμένου είναι λίγο πιο κάτω από τη νικιάνα, λες να παγώσω τόσο στη θάλασσα, δεν πειράζει θα το αντέξω, ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!
Psipsinel ευχαριστώ πολύ
Loop φτιάξε βαλίτσα εγώ φεύγω 10 αλλά μη το πεις στον κλέφτη.