6/2/07

Κάτι πάει καλά

Ήρθε το laptop και είναι καλά! Φτου να μη το ματιάσω, έκλεισε σχεδόν ένα μήνα μακριά μου, στον μακρύ διάδρομο με τα άλλα laptop, τους εκτυπωτές και τα χίλια μύρια χαλασμένα μηχανήματα. Περίμενε καρτερικά την παραγγελία από τη Γερμανία, κι όταν νόμιζε πως κανείς δεν του έδινε σημασία, ήρθε ο τεχνικός, του άλλαξε βρακάκι, του έβαλε καινούρια ρούχα και με πήρε τηλέφωνο. Κι εγώ δεν αντιστάθηκα ούτε στιγμή. Κι από τότε είμαστε μαζί, σαν δυο παλιοί καλοί φίλοι.

Και συνεχίζω.

Άλλα νέα;

Ο Αντωνάκης έβαλε λέει γκολ προχτές αλλά κανείς δεν χάρηκε κι αυτός στεναχωρήθηκε αρκετά που δεν θα παίξει μάλλον απόψε με την Εθνική στο φιλικό.

Δεν βλέπω μεγάλη προσέλευση στο τεστάκι μου και στεναχωριέμαι. Με ξέρετε δεν με ξέρετε να το κάνετε. Και μετά θα με μάθετε. Ουφ. Άντε ένα ποστ πιο κάτω είναι. Ευχαριστώ τη Ναυσικά και τον Πανούλη που προσπαθήσανε. Ψάχνω και δουλειά βρε παιδιά, άλλα το λαπτοπ περίμενα. Άντε για τους υπόλοιπους πρόδωσα την μια απάντηση.

Από τότε που έκλεισε το Monitor τα blogs νομίζω πως απομακρύνθηκαν το ένα από το άλλο, σαν να κλειδώθηκαν στον εαυτό τους και μόνο αν έχεις αρκετή υπομονή και όρεξη για ψάξιμο θα βρεις κανέναν διαμαντάκι παραπεταμένο στο google.

Λοιπόν ετοιμαστείτε για γιορτές, στις 10 έχει η μανούλα, στις 14 ο Άγιος, παρά τρίχα για μια μέρα Τσικνοπέμπτη και μετά 19 Καθαρά Δευτέρα.

Επίσης σε δυο μέρες αρχίζει το Lost στην Αμερική. Και το περιμένω σαν το παιδί τη μάνα, σαν η γη τη βροχή, σαν το διψασμένο στόμα το νερό. Αν έχετ ε δει έστω και λίγο με καταλαβαίνετε, οι υπόλοιποι τι να πω, ξεκινήστε αμέσως! Sawyer sawyer Locke.


Επίσης να σας ενημερώσω ότι διαβάζω το Σουέλ της Ιωάννας Καρυστιάνη και μου αρέσει πολύ. Είναι από αυτές τις ιστορίες με τις μικρές λεπτομέρειες, τις ανθρώπινες σχέσεις και τα καμώματα των ανθρώπων. Τα λάθη και τα σωστά. Στην αρχή με ξένισε που είχε να κάνει με ναυτικούς αλλά τώρα μου αρέσει τόσο πολύ που δεν θέλω να το αφήσω…

Να σας πω επίσης ότι ξανάνοιξε το Startpoint και πολύ χαίρομαι γι’αυτό. Αλήθεια πόσα χρόνια έχουν περάσει από τότε που ανακάλυψα το internet; Πολλά αλλά δεν θα το κάνουμε θέμα.

Και μια τρομερή διαφήμιση της Greenpeace που δεν χρειάζεται επεξηγήσεις. Επισκεφτείτε το site.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ola kala kai agia...alla prepei na sou po oti telika i tsiknopempti einai aurio.... ego ftaio to xero pou sou to eipa lathos alla anyway!
ante kai mia douleia kai i lemonia anthise stin geitonia!

mirelen είπε...

Το ξέρω, αν περίμενα από σένα θα πήγαινα τη Δευτέρα να πετάξω τον χαρταετό!!!