8/2/07

Αν νιώθεις chick, είσαι και chick



Κουρεύτηκα απελπιστικά κοντά, ένα καρέ, φτυστή η Τζίνα Αλιμόνου μετά το γάμο με τον Βαρδινογιάννη. Τώρα προσπαθώ να αποκτήσω και το τουπέ ώστε απόψε που θα πάμε σε παρακμιακή ταβέρνα, βλέπε Τσικνοπέμπτη, να μη φάω πόρτα και να κερδίσω ένα αξιοπρεπές σέρβις. Η αλήθεια είναι ότι δεν γουστάρω και πολύ την παρέα. Θα είναι φίλοι φίλης και άγνωστοι Χ. Οι δεύτεροι παραμένουν αδιάφοροι αλλά οι πρώτοι σε παρόμοια εξόρμηση για μάσα μάς είχαν στήσει τουλάχιστον μια ώρα και όταν ήρθαν η «κυρία» φύσαγε τα νύχια της για να στεγνώσει το μανόν. Τότε το αντιμετώπισα με αξιοπρέπεια και έπεσα με τα μούτρα στο φαγητό χωρίς να με νοιάζει τη εντύπωση θα δώσω, κυρίως για να μην ανοίξω το στόμα μου. Τώρα δεν ξέρω πως θα αντιδράσω αν έχουμε παρόμοια περιστατικά. Αγόρασα μια καταπληκτική μπλούζα από το κινέζικο της γειτονιάς, ιταλική μου επισήμανε το κινεζάκι, νέα παραλαβή και θα κάνω μπαμ. Τώρα που το σκέφτομαι είναι πολύ πιθανό να με μπερδέψουν με τη Τζίνα. Υψηλή αυτοεκτίμηση τικ. Στα 62 σταθερά κάθε πρωί χωρίς ρούχα τικ (καλά η Τζίνα θα είναι στα 50 με σταθερό επιτόκιο για χρόνια αλλά δεν πειράζει, το θέμα είναι η σταθερότητα.) Καινούρια πούδρα από τη Mac που καλύπτει τα πάντα τικ. Μάσκα από αυτή που παγώνει και μετά την τραβάς τικ. Μπλούζα ιταλική από κινεζάκι με σατέν λεπτομέρειες τικ. Τακούνι που μπορεί να μη σε χτυπήσει απόψε τικ. Αγκαζέ τον mr special που μπορεί να φωταγωγήσει και τη Βασιλίσσης Σοφίας με το χαμόγελό του τικ. Burberry κολόνια τικ. Καλή διάθεση λόγω καιρού τικ. Ανεβήκαμε στην επιφάνεια επιτέλους. Καιρός ήταν. He he he!

6 σχόλια:

Natalia είπε...

το να φτιάχνεσαι δεν σημαίνει ότι είσαι chick.
ούτε το να νιώθεις καλά γενικότερα.
αν το κάνεις μόνο για να εντυπωσιάσεις τους άλλους, μην το κάνεις καθόλου, φιλική συμβουλή.
το fake φαίνεται.
αν το κάνεις γιατί γουστάρεις, μαζί σου κι εγώ.
το πως δείχνουμε δεν προσδιορίζει το είναι μας.
κι εγώ κυκλοφορώ με ταγιέρ και γόβα στιλέτο και δείχνω "κυρία", αλλά κατά βάθος παραμένω πάντα "μπετατζής".

mirelen είπε...

Natalia, μάλλον δεν κατανόησες το χιουμοριστικό του όλου κειμένου. Πάντως μερικές φορές φτιάχνει η διάθεση σου όταν νιώθεις όμορφος αλλά και όταν συλλέγεις ματιές θαυμασμού από τους άλλους. Κι ας είναι fake. Στιγμιαίες απολαύσεις. Από την άλλη καλή η ιδέα να ντυθώ μπετατζής απόψε για να είμαι μέσα στο κλίμα των ημερών!

Ανώνυμος είπε...

Ωραιο κειμενακι
επεσα και στην περιπτωση γιατι σκεφτομουν να γλυτωσω μια εξοδο
που ξερω απο πριν οτι θα ναι βαρετη

μια απορια μονο
πως ντυνεται μια γυναικα μπετατζης..
δεν αντεληφθην

mirelen είπε...

Wrathchild ευχαριστώ για τον καλό λόγο. Για να ντυθείς μπετατζής υποθέτω ότι θα πρέπει να έχεις κορμάρα και μπράτσα από τη σκληρή εργασία, λίγο μπετόν για μακιγιάζ και φυσικά το κατάλληλο λεξιλόγιο.

Psipsinel είπε...

na pas ke kala na perasis!
ke ego ta ekopsa kare ta mallakia mou ta xristougenna :)

mirelen είπε...

Καλά πέρασα psipsinel τελικά!!!