28/5/07

Δευτέρα κάτι έχω


Δευτέρα, θα μπορούσε να είναι μια οποιαδήποτε Δευτέρα, όμως είναι εκείνη του Αγίου Πνεύματος, που δεν δουλεύουμε συνήθως, που καθόμαστε σπίτι και λέμε να, δυο Κυριακές στη σειρά! Κι όμως, στην καινούρια μου δουλειά, που, φτου, είναι του πνεύματος υποτίθεται, δουλεύουμε σήμερα, εμείς κι οι ταμίες στο Βερόπουλο δίπλα. Στην Κηφισίας ερημιά, στους δρόμους γύρω από το εμπορικό κέντρο, ψάχνεις να βρεις που σε βολεύει καλύτερα να παρκάρεις γιατί σήμερα έχεις επιλογές. Δεν έχει έρθει κανείς. Αυτοί οι κάποιοι που λείπουν για τριήμερο μπορεί να βρίζουν κι αυτοί σήμερα αφού ο καιρός είναι χάλια, βροχές, αστραπές, αλλά τουλάχιστον είναι κάπου εκεί έξω. Αρνούμαι γενικά να δουλέψω, είναι άδικο, Πατήρ, Υιός και Άγιο Πνεύμα.

Όσο για τον καιρό, ρίξε ρίξε να στραγγίξεις γιατί έχουν μείνει μόνο δυο εβδομάδες για τον γάμο της χρονιάς. Δεν θέλω να τσαλαβουτάω στα νερά με το ωραίο μου το νυφικό. Ευχαριστώ.

6 σχόλια:

ggk είπε...

Αν σε παρηγορεί, δεν είσαι η μόνη που εργάζεται σήμερα. Καλημέρα και καλή εβδομάδα. :)

Ανώνυμος είπε...

den tha mas trelaneis esi...prin kana 2minaki parakalages na doulepseis kai tora griniazoume gia to agio pneuma? mipos telika to na kathesai sinithizetai poli pio grigora apo to na ergazesai...

Psipsinel είπε...

2 vdomades e?trelathikes stis etimasies i akoma na niosis tin piesi?

mirelen είπε...

ggk, merci
kourasmene, έχεις δίκιο αλλά είναι πάντα ωραίο να γκρινιάζεις
psipsinel, όλα είναι οκ, το μόνο μου άγχος είναι να μη βρέξει!

Ανώνυμος είπε...

Αμάν! Λυπάμαι αλλά πρέπει να πάμε στο γάμο της Πέγκυς Ζήνα στο Τρίκορφο Φωκίδας! Κυριακή 10 Ιουνίου!

mirelen είπε...

chris, εσύ με τον Ψινάκη, εγώ με τον Μαρτάκη!