28/6/07

Η ΔΕΗ σου προτείνει



Βρήκα το ιδανικό gadget για να κάνουμε οικονομία στο ρεύμα.

8 σχόλια:

One Happy Dot είπε...

κάθομαι ώρες εδώ και μια εβδομάδα και διαβάζω το λίγο λίγο το blog σου το οποίο έμαθα μέσω της naf-endless dreams με την οποία τυγχάνω chocolate chip cookie friend όπως ευφυέστατα με αποκαλεί!Η ίδια λέει ότι βρεθήκαμε στα γενέθλιά της αλλά νομίζω ότι η μνήμη μου κ εγώ είμαστε από χρόνια τσακωμένες και δεν με βοηθάει όταν την έχω αναγκη! Θέλω απλά να σου πω ότι Γράφεις υπέροχα...όχι γιατί χρησιμοποιείς τη φαντασία σου σε συνδυασμό με όμορφες λέξεις αλλά γιατί μιλάς από καρδιάς και αυτό αξίζει όσο χίλιες λέξεις και ακόμα παραπέρα! Καλή συνέχεια, καλές βόλτες νοερές και μη και πολλά συγχαρητήρια για το γάμο σας!! :)

Ανώνυμος είπε...

treli gadgetara.....na bei sto epomeno cenro!!!

Psipsinel είπε...

xexeexe kales oikonomies!

mirelen είπε...

@Serendipity, αλήθεια τι σημαίνει το nick σου; Σε ευχαριστώ για τα τόσο καλά σου λόγια, αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτολογοκρίνομαι μερικές φορές, ακόμη κι εδώ. Κρατάω τα καλά για αργότερα! Ίσως να γνωριστήκαμε εκείνο το βράδυ αλλά ούτως ή αλλως την παράσταση έκλεψε κοινή μας γνωστή... που μας έστησε μερικές ώρες!
@Pano, το κρατάω καβάντζα για το Centro!
@Psipsinel, καλό ε;

One Happy Dot είπε...

serendipity= karma, destiny, luck, fortune...κρατάς ότι θέλεις και ότι σου ταιριάζει καλύτερα. Σίγουρα γνωριστήκαμε... αφού η μανταμ είχε αποφασίσει να μας στήσει, έπρεπε με κάποιο τρόπο να σπάσουμε τον πάγο και να μην κοιταζόμαστε χαμογελώντας νευρικά παίζοντας με τα μαλλιά μας, πίνοντας το 3ο ποτό, κοιτώντας παλιά μηνύματα στο κινητό [γιατί ποιός να μας θυμηθεί 28η Οκτωβρίου στις 12 και το βραδυ? :)], τσεκάροντας ποιοί μπαίνουν και ποιοί και βγαίνουν, τι φοράνε!!Όπως και να έχει ελπίζω την επόμενη φορά σε κάποια χρονικά κοντινή κοινωνική εκδήλωση χαράς (σπόντα είναι αυτή naf baby) να τα πούμε κανονικά! Μέχρι τότε θα τα λέμε στο μικρό σπίτι στο λιβάδι..;)

mirelen είπε...

@Serendipity,he he. Έχω γράψει ειδικό ποστ για τη μέρα εκείνη.http://mikrospitistolivadi.blogspot.com/2006/10/barouge.html#comments

mirelen είπε...

http://mikrospitistolivadi.
blogspot.com/2006/10
/barouge.html#comments

One Happy Dot είπε...

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! το είχα διαβάσει εκείνο το post...Μου το είχε στείλει η "θρασύτατη"!!! Καλά κουράγια και αυτή την εβδομάδα...ενας μήνας έμεινε για διακοπές και το μυαλό ήδη είναι εν πλω!