20/9/07

Απελπισία!

Κάποιος μπήκε στο blog μου γράφοντας στο google «κάνω δίαιτα και πεινάω τι να κάνω». Προσελκύω τους απελπισμένους μάλλον. Έτσι νιώθω κι εγώ. Πήραμε ένα σκυλάκι την Κυριακή των εκλογών που το χαρίζανε σε ένα περίπτερο. Δεν έπαιρνα το Βήμα οέο; Μας έχει βγάλει την πίστη γιατί είναι μωρό και γίνεται χαμός. Έχει σηκώσει τη γειτονιά στο σπίτι με το κλαψούρισμα, χέζει και κατουράει όπου βρει και δαγκώνει ό,τι βρει. Είναι γλύκα, χαδιάρα και τη λέμε sunny. Αλλά είμαστε δυο άυπνα φαντάσματα με μαύρους κύκλους. Αν θήλαζα θα ήταν σαν να είχα γεννήσει. Κατά πάσα πιθανότητα θα το δώσουμε πίσω, τώρα που είναι νωρίς και δεν έχουμε δεθεί πολύ. Θα μου λείψει η ψυχούλα αλλά δεν γίνεται αλλιώς!!!!

3 σχόλια:

One Happy Dot είπε...

μια τυχαία σελίδα από το ημερολόγιο μιας μικρής και γλυκιάς κουταβίτσας...

"αγαπημένο μου ημερολόγιο (σάλια παντού!!) δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χαρούμενη είμαι! Επιτέλους βρέθηκε μαμά και μπαμπάς και με πήρανε σπίτι τους!!! Ναι ναι...και είναι τόσο πολύ καλοί και τους αγαπάω ήδη (καρδούλες παντού και αστεράκια) ακόμα και αν τους ταλαιπωρώ λιγάκι...Νομίζω μάλιστα ότι αν μάθω να κάνω και τσίσα στην...εφημερίδα (μπλιαχ..το πάτωμα πάντα είναι τόσο πιο διασκεδαστικό) θα με αγαπούν ακόμα πιο πολύ. Θα σου ξαναγράψω σύντομα...πρός το παρόν πάω να κοιμηθώ πολυτρομερά ευτυχισμένη...όνειρα γλυκά και γουφιαστά! "

..αντε να σας δω να το επιστρέφετε τώρα...:) υπομονή θέλει παιδιά...

Ανώνυμος είπε...

΄Ασχετο με το post αλλά πάντα σχετικό: Τα τελευταία είκοσι χρόνια (1987-2007) που δεν είμαστε καν στο ίδιο σπίτι δεν πιστεύω να σου πέρασε από το μυαλό ότι δεν σε αγαπώ "πιο πολύ από ό,τι φαντάζεσαι" (πάλι σε κλέβω!!!). Σκέψεις από ένα Σαββατοκύριακο που σε είδα πολύ παραπάνω από ό,τι συνήθως.

mirelen είπε...

Serendipity, κλαίω με μαύρο δάκρυ. Έφυγε η ψυχούλα μου, αλλά ίσως να είναι καλύτερα και για εκείνη.

Chris, πρόσεχε γιατί θα μας ζητήσει πνευματικά δικαιώματα ο Χατζηγιάννης. Όσο για την αγάπη, δεν μετριέται με ώρες "μαζί", ούτε καν μετριέται νομίζω. Κι εγώ σε αγαπώ, εσένα και την τρελή, τρελή οικογένεια σου (full house). Τέλεια δεν περάσαμε;