13/9/07

Άγχος με teryaki και σουσάμι

Θέλω να αγοράσω ωραία χρωματιστά τετραδιάκια, στυλάκια, post it και άλλες χαζομαρούλες για να μπω στο mood να αρχίσω το διάβασμα για το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Από τις 20 του μηνός θα αναρτηθούν στο site του EΑΠ ημερομηνίες και στοιχεία για τα μαθήματα. Έχω ένα μικρό άγχος, αλλά πιστεύω ότι αν μπω σε πρόγραμμα θα τα βγάλω πέρα. Στο κάτω κάτω, τα βιβλία είναι αρκετά ενδιαφέροντα, εκ πρώτης όψεως, το μόνο μειονέκτημα είναι ότι έχω ξεχάσει να διαβάζω.

Επίσης, χτες ήμασταν στο σπίτι του Χάρη και της Όλγας (της Όλγας είναι δηλαδή το σπίτι, απλά ο Χάρης είναι οικόσιτο ζωάκι) και μας μαγειρέψανε κινέζικο, το οποίο ήταν πολύ νόστιμο, με σουσαμάκι και teryaki sauce. Γελάσαμε πάλι μέχρι που πέρασε η ώρα και σχεδόν με πήρε ο ύπνος. Μου άρεσε που μας λέγανε για το πώς περνάνε στις διαφημιστικές που δουλεύουνε, άλλος κόσμος, πόσο θέλω κι εγώ να μου δώσει κάποιος μια ευκαιρία, να ξεκινήσω. Anyway, είμαι πολύ περήφανη για το Χάρη γιατί σύντομα θα κάνει το μεγάλο μπαμ με μια μεγάλη καμπάνια. Τέλεια, τέλεια, τέλεια!

3 σχόλια:

One Happy Dot είπε...

καλημερούδια!!!!

δεν βλέπω ακόμα σχόλια για το γάμο της σεζόν (όπως βλέπεις δημιουργώ κατηγορίες γάμων για να μην υπάρχει ανταγωνισμός..εσείς της χρονιάς, τα παιδια της σεζόν!!!) και ανησυχώ!!! Μήπως να οργανωθούμε? Να αναρτήσουμε φωτογραφικά ντοκουμέντα ότι έγινε και αυτό????
άντε να γυρίσει η νύφη και ο γαμπρός με το καλό και να μας ταίσουν και να δούμε το βίδιου!!! Αναφέρθηκα στην βασική προϋπόθεση να μας ταίσουν έτσι? ΦΦΦΦιου και ανησύχησα! καλό σαββατοκύριακο!! φιλιά φιλιά!

One Happy Dot είπε...

p.s.καλή αρχή στο σχολείο σου...μην ξεχάσεις να κολάρεις το γιακά στην ποδίτσα σου! Και εννοείται ότι τα χρωματιστά τετραδιάκια, μολυβάκια, στυλουδάκια, post-itδακια είναι Must για μια υπέροχη σχολική χρονιά!!!!

mirelen είπε...

Serendipity, ετοιμάζω βίντεο ντοκουμέντο για το γάμο της σεζόν που θα προβληθεί στο Φεστιβάλ Καννών, οποιοδήποτε υλικό (φώτο, βίντεο) ευπρόσδεκτο.
Επίσης να σου πω ότι πολύ χάρηκα που γνωριστήκαμε και από κοντά και ενώσαμε τα δάκρυα μας για την φιλενάδα που μας έκλεψε ο κακός λύκος!
Ευχαριστώ για τις ευχές, let's go shopping!