1/10/07

Λεκιάστηκα

Από την Παρασκευή έχω έναν λεκέ. Τον λεκέ της απόλυσης. Έγινε ξαφνικά, άγαρμπα και με άφησε με ανοιχτό το στόμα. Έτρεξα στο Mall για shopping therapy να ηρεμήσω, πάρκαρα πάνω στο πεζοδρόμιο και μου πήραν τις πινακίδες. Πέρασα ένα τέλειο Σαββατοκύριακο στην Κρήτη, στον Αρόλιθο, όπου έγινε ο γάμος ενός πολύ καλού φίλου του Δημήτρη. Επιστρέψαμε, χτες το βράδυ στριφογύρναγα στο κρεβάτι, σήμερα ξύπνησα στην καθημερινότητα μου, δεν πάει πολύ καιρός που ζούσα έτσι. Έτυχε και έχω ένα ραντεβού για δουλειά το απόγευμα και νιώθω κάπως καλά. Γενικά είμαι ψύχραιμη αλλά ο λεκές δεν βγαίνει.



Μες στα δύσκολα εσύ να μου γελάς, μες στα δύσκολα εσύ να με κρατάς, με τον πόνο εσύ να μ' αγαπάς, ο παράδεισος δεν φτιάχτηκε για μας..

6 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Καλο μηνα να εχουμε και να δεις που ολα θα αλλαξουν προς το καλυτερο.Αρκει να εισαι δυνατη και να πιστευεις στον εαυτο σου!!!Τις καλησπερες μου και καλη επιτυχια!!!

Naf είπε...

Οι δύσκολοι λεκέδες είναι πάντα μια πρόκληση!οχι δεν είναι διαφήμιση του skip, είναι η καθημερινότητά μας.

mirelen είπε...

Πρέζα tv, σε ευχαριστώ για τη συμπαράσταση, κάθε εμπόδιο για καλό, έτσι λέω!

Naf,είμαι έτοιμη για νέες προκλήσεις. Καμιά ιδέα για το πως θα βγάλω τον λεκέ;

One Happy Dot είπε...

Η γιαγιά μου έλεγε ότι και πιο δύσκολοι λεκέδες φεύγουν αρκεί να τρίψεις καλά...μην το χαλάσεις το ρούχο...μην το κάνεις να φαίνεται για πέταμα...εν ανάγκη δώσε του λίγο χρόνο να ξεπλυθεί, να φύγει...μπορείνα αφήσει ένα σημάδι τόσο δα που και αυτό με το χρόνο θα χαθεί. Παλιά νοικοκυρά η κυρία Γωγώ, κάτι παραπάνω θα ήξερε. Αν παρόλα αυτα ο λεκές ως επίμονη και κουτσομπόλα γειτόνισσα μπαστακωθεί και δεν λέει να φυγει τότε σκέψου "διαφημιστικά"...λερωθείτε κάνει καλό! Όλα θα πανε μια χαρά θα δείς....

Psipsinel είπε...

lipame gia ton leke sou alla ime sigouri pos ola tha diorthothoun sintoma xxxx

mirelen είπε...

serendipity, έχω ζήσει και χειρότερα, απλά κάθε φορά σε παίρνει λίγο από κάτω, και ξανά προς τη δόξα τραβάς!

Psipsinel, σε ευχαριστώ!