29/10/07

Το τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Οι ημέρες μου περνάνε, τυφλά, με τυφλό σύστημα, πληκτρολογώ τόσο πολύ που τα ακροδάχτυλα μου πονάνε. Στο μετρό μυρίζει ναφθαλίνη, είναι τα παλτό που βγήκαν άρον άρον από τα χειμωνιάτικα. Πληρώνομαι με την ώρα, σε μια καινούρια δουλειά που δεν χαλάει ούτε γραμμάριο από τη φαιά μου ουσία, όμως κάτι χαλάει, γιατί όταν γυρίζω σπίτι είμαι κουρέλι, δεν έχω κέφι να διαβάσω, με περιμένει άλλη μια εργασία. Η πρώτη πήρε την έγκριση της sister. Η δεύτερη φτιάχνει το σκελετό της. Άλλη μια απόρριψη για δουλειά σε διαφημιστική εταιρεία σήμερα επειδή είμαι άπειρη. Δεν πειράζει, δεν το βάζω κάτω. Το τίποτα δεν είναι τυχαίο.

8 σχόλια:

Unknown είπε...

ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ
jobical, skywalker, ergasia, addeco ... ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

kapoies fores diavazontas post...vriskeis kouventes pou se sokaroun me to poso kala perigrafoun kapoies katastaseis...apos auti...mia empneusi sou mporei na simainei tosa polla..."to tipota den einai tihaio" mia prosopiki sou apokalipsi mporei na valei se anazitisi tous pantes...vgaino ki ego apo ena tipota alla fovamai oti an den einai tihaio einai kati poli sovaro...skepseis pou distihos tha mporousa na apokalipso mono an egrafa os enas tihaios...alla eutihos den eimai ena tipota!

ChazLongfella είπε...

Το μονο που χρειαζετε ειναι υπομονη και επιμονη.Ολα θα φτιαξουν

ChazLongfella είπε...

Το μονο καλο που θα σου φτιαξει το κεφι,ειναι πως ηδη κυκλοφορει το Trailer για τον 7ο κυκλο του 24η.
Ριξε μια βολτα απο το blog μου να δεισ,αν δεν εχεις δει βεβαια χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Κανείς δεν μας χρωστάει τίποτα.
Εκεί έξω ο κόσμος παλεύει για τη ζωή του
σε συνθήκες δύσκολες,
πολύ πιο δύσκολες από ό,τι εμείς.
Χωρίς λεφτά, σπουδές, σπίτι, αγάπη, φίλους, οικογένεια.
Σκέψου τι έχεις, όχι τι δεν έχεις.
Μετά θα δεις ότι μπορείς να αποκτήσεις τα πάντα.
Μια δουλειά σαν κι αυτή είναι κάτι.
Η ζωή μας είναι μία και μοναδική.
Μη μιζεριάζετε.
Παλέψτε.
Κάντε τη καλύτερη αν δεν σας αρέσει.
Ευχηθείτε κάτι και δείτε το να πραγματοποιείται.
Προσέξτε τι θα ευχηθείτε.
Μπορεί η ευχή σας να πιάσει!!!!

mirelen είπε...

aderfe kai chris, τι έχουν πάθει τα αδερφάκια μου και το φιλοσοφούν; Μια χαρά, όλα όκ, μην ανησυχείτε, εξάλλου είπα, δεν το βάζω κάτω. Μαθουσάλας θα πηγαίνω στα interview, τότε δεν θα με παίρνουν λόγω ηλικίας. Αδερφέ, κάνε την έκπληξη!!
Chazlongfella, καλώς τον, κάναμε και τη διαφημισούλα για το blog μας ε; Εγώ περιμένω με περισσότερη αγωνία το Lost!!!!

ChazLongfella είπε...

Εγω ειμαι ακομα στον 1ο κυκλο του Lost,και μαλιστα στα 10 πρωτα λεπτα.εκει καπου εκλεισα την τηλεοραση.Δεν εχει να κανει με το Serial,εχω ακουσει πολυ καλα λογια.Μου ειπανε αλλωστε να κανω κουραγιο στο 1ο DVD.Μετα ειναι ολα ΟΚ.

One Happy Dot είπε...

"never underestimate the power of denial" (quote "American beauty") Τιποτα δεν θα σε ρίξει ή δεν θα σε ανεβάσει εαν εσύ η ίδια δεν το θελήσεις. Τίποτα δεν είναι τυχαίο και να που όλοι μας σε αυτή τη θεωρία στηριζόμαστε και ας μην το ξέρουμε. Επομένως η μοίρα μας ακόμα και ως πρός το τίποτα είναι καθορισμένη και το τυχαίο απλά δεν υφίσταται. Φαύλος κύκλος και μια σκέψη...έχει ήλιο και αυτό δεν είναι τυχαίο. Είμαστε εδω και επικοινωνούμε χωρίς να γνωριζόμαστε και αυτό δεν είναι τυχαίο. Τελικά μ'αρέσει αυτό το μη συμπτωματικό τίποτα.. :)