8/6/08

Πολλά κερασάκια στην τούρτα!


Μετά τη δύσκολη και αναπάντεχη εβδομάδα στη Μύκονο (για δουλειά, δουλεία, όπως το πάρει κανείς) με περιμένει άλλη μια δύσκολη εβδομάδα στο γραφείο από αύριο. Και το κερασάκι στην τούρτα, το Σάββατο γράφω Ιστορία και τρέχω και δεν φτάνω. Παίρνω βαθιές ανάσες και βάζω τα δυνατά μου. Κατά βάθος νιώθω ζαμανφού. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Άσε που πρέπει να περάσω και ΚΤΕΟ! ΑΜΑΝ.

Στο κάτω κάτω, θέλω να είμαι ήρεμη και ευτυχισμένη. Πλησιάζει και η επέτειος την Τρίτη. Ένας χρόνος marriage! Μαριάζ, στα γαλλικά. Που μας προτείνετε να το γιορτάσουμε; Περιμένω προτάσεις.

3 σχόλια:

One Happy Dot είπε...

μισό λεπτό να συνέλθω από το σοκ του γλυκού.............................
ok! Κατά πρώτον καλή επιτυχία για την Ιστορία! Τα μαθητικά τα χρόνια δεν αναπόλησες??? Κάτσε τώρα να ετοιμάσεις σκονάκια! :) Μύκονος για δουλεία/δουλειά? Θέλω κι εγω...Oui oui! Όσο για την επέτειο...πάρε τον άντρα σου και φύγετε ΣΚ αν μπορείτε! Αν η καθημερινότητα σας βρίσκει μόνιμα εδω, η επέτειος ας σας βρεί κάπου μακριά να χαίρεστε την αγάπη σας και τα υπέροχα χρόνια που θα έρθουν! Να τα χιλιάστε! :)

Naf είπε...

Να πάτε εκεί στο ΜΙΚΡΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΙ που δουλέυει, να κλείσετε μια σουίτα (αν σας κάνουν και καμιά καλύτερη τιμή), θα φάτε στο μπαλκόνι,μετά θα πιέιτε ποτάκι χαζέυοντας την Αθήνα απο ψήλά σε εκείνο το ΧΑΖΟ bar στο roof και μετά οτι σας φωτίσει ο θεός παιδί μου!

Ανώνυμος είπε...

http://s8.bitefight.gr/c.php?uid=21482
patiste kai sas efaga...einai akindino ligo aima mono...