12/2/09

Πριν & Μετά

πριν


μετά

Τους πίνακες αυτούς τους είχα βρει στο internet πριν από πολλά χρόνια και τους είχα δώσει στην μαμά μου να τους αναπαραγάγει. Τώρα βρήκαν τη θέση τους στο νέο μας σπίτι. Το πρόβλημα είναι ότι δεν θυμάμαι το όνομα της ζωγράφου για να δω τι άλλο έχει κάνει από τότε. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι έκανε κάποια άλλη δουλειά, άσχετη και μετά την παράτησε και έγινε ζωγράφος, ήταν πολύ νέα, και θα είναι ακόμη φαντάζομαι. Αν τους πάρει το μάτι σας κάπου, ενημερώστε με!

3 σχόλια:

Σοφία είπε...

Πάρα πολύ όμορφοι πίνακες και ταιριάζουν πολύ στο σημείο που τοποθετήθηκαν. Μεγειά! Δυστυχώς δεν αναγνωρίζω τον ή την ζωγράφο...

One Happy Dot είπε...

Τέλειοι πίνακες! Πολύ γλυκές και απαλές γραμμές! Και ταιριάζει με το σημείο που το έβαλες...σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να τρώω και να νιώθω κάτι καλλιτεχνικά "βαρύ" να μου μετράει τις μπουκιές! :)

mirelen είπε...

Σοφία, σε ευχαριστώ πολύ, είναι πραγματικά ονειρικοί οι πίνακες, αν πατήσεις πάνω στη φωτογραφία θα ανοίξει σε κανονικό μέγεθος, να τη δεις καλύτερα.

One happy dot, εσύ που έχεις δει και το χώρο, έχεις ένα λόγο παραπάνω. Δεν σχολιάζω ότι πάλι τη συζήτηση την πήγες στο φαγητό, κοιλιόδουλη!!