20/2/09

Pretty thoughts on a boring day!










Βαρετή ημέρα η σημερινή, έχω να γράψω δυο εργασίες για το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και βαριέμαι αφόρητα να ξεκινήσω, μόνο τη φιλοσοφία έχω ξεκινήσει κι έγω γράψει γύρω στις 200 λέξεις, έχω πολύ μέλλον ακόμη. Μεσολαβεί το ταξίδι που θα πάμε (αν δεν σας το έχω πει, πάμε στο Κράμπι τη Δευτέρα, η κρίση δεν μας έχει αγγίξει ακόμη, ίσως στην επιστροφή να το καταλάβουμε) και θα ξεκινήσω εντατικά αμέσως μετά. Οπότε το έριξα στο surfing, ακίνδυνο και ευχάριστο (δεν θα σπάσω και κανένα πόδι) και βρήκα αυτό το πανέμορφο site, bake it pretty το λένε, για εμπνευσμένους bakers. Έχω πάθει πλάκα με τα πραγματάκια που έχει, είναι τόσο όμορφα που τα θέλω όλα, θα βάλω την ποδιά μου και θα αρχίσω να ψήνω κεικάκια, μετά θα γράψω 5-6 βιβλία, θα κλείσω τα παιδιά μου σε ένα δωμάτιο, θα κλειστώ εγώ σε ένα άλλο, θα ανάψω το γκάζι και θα γίνω διάσημη ως η Ελληνίδα αυτοκαταστροφική Sylvia Plath!!

4 σχόλια:

One Happy Dot είπε...

Στο καλό να πάτε! Να περάσετε υπέροχα και με το καλό να γυρίσετε! Και να βγάλετε πολλές φωτογραφίες (από αυτό το μέρος που δεν ντρέπομαι να πω ότι δεν εχω ιδέα που βρίσκεται) και να οργανώσετε Κράμπι night με παραδοσιακούς Κράμπι μεζέδες και προβολή οπτικοακουστικού Κράμπι υλικού! Εξαιρέτικ ιδέα ναι? Οσο για το site...λιγώθηκα μαρσύ!

mirelen είπε...

Dot, το Κράμπι είναι κοντά στο Πουκέτ, απλά επιλέξαμε μια λιγότερο obvious επιλογή για να μη μας εντοπίσουν. Όσο για το Κράμπι night τέλεια ιδέα, θα πάρω και τα κουτσουκάκια που βρήκα σε αυτό το site και θα γίνουν όλα superb!

Σοφία είπε...

Τα cupcakes είναι άκρως θεραπευτικά - και να φτιάχνεις, και να τα τρως και να τα βλέπεις!

mirelen είπε...

Σοφία, let the Cupcake party start λοιπόν!