2/10/09

Άντε να τελειώνουμε!

Με έχουν τρελάνει, κάθε τρεις και λίγο χτυπάει το τηλέφωνο για να με ενημερώσουν που μιλάει ο τάδε και που μιλάει ο δείνα. Ειδικά με την Άννα Διαμαντοπούλου έχουμε γίνει κολλητές. Και να φανταστείς ότι δεν ψηφίζω στην Α΄Αθηνών. Με πήρε προχτές ένα παιδάκι να με ρωτήσει αν τη γνωρίζω (αφού είχαν προηγηθεί 300 τηλέφωνα για το που μιλάει κάθε μέρα) και αν μπορεί να βασίζεται πάνω μου. Χάνω και την ισορροπία μου λόγω κοιλιάς αυτές τις ημέρες, ας μη δώσει και όλη τη δύναμή της, μου ήρθε να τους πω. Παρόμοια ερώτηση μου κάνανε και σε άλλο τηλεφώνημα για άλλον υποψήφιο της Α'Αθηνών, είναι που πριν από ένα χρόνο έμενα Αμπελόκηπους μάλλον, το τηλ. έχει παραμείνει το ίδιο. Και καλά, παίρνουν έναν έναν όλους τους κατοίκους; Αν είναι δυνατόν, τζάμπα θα είναι τα τηλεφωνήματα τους από τα πολιτικά γραφεία λογικά. Για τα email δεν το συζητώ, πολύ junk mail βρε παιδί μου! Πριν από λίγο έσκασε και μηνυματάκι της τελευταίας στιγμής από υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας, έτσι για ξεκάρφωμα. Ο οποίος, μπαίνει στο θέμα με ένα πολύ ευφάνταστο σλόγκαν "η ελπίδα δεν χαρίζεται-κερδίζεται". Πάντως είχα πάει σε όλες τις πολιτικές συγκεντρώσεις που με έχουν καλέσει, θα με βάζανε και στο επικρατείας και αύριο θα ήμουν κι εγώ στη Βουλή! Αλλά εγώ πάλι έμεινα σπίτι.

2 σχόλια:

Σοφία είπε...

Εμένα πάλι δεν με έχουν πάρει ούτε ένα τηλέφωνο και πολύ λυπάμαι γιατί θα ήθελα να εφαρμόσω την αγαπημένη μου στρατηγική: τους λες, μισό λεπτό παρακαλώ να σβήσω το φαγητό για να σας ακούσω πιο προσεκτικά, αφήνεις το τηλέφωνο ανοιχτό και συνεχίζεις ό,τι έκανες και πριν χτυπήσει. Κάποια στιγμή θα βαρεθούν και θα κλείσουν... και με λίγη καλή τύχη ίσως σε αφήσουν ήσυχη στο μέλλον.

mirelen είπε...

Καλή ιδέα, αν και λυπάμαι τα παιδάκια που τηλεφωνούν, δεν νομίζω ότι έχουν άμεση σχέση με το πολιτικό γραφείο, απλά η δουλειά έχει ανατεθεί σε κάποια εταιρεία!