30/9/10

Το καλοκαίρι δεν τε-λειώνει... (updated)

Παρασκευή και Σάββατο ήμουν συνεχώς online για να τσεκάρουμε τον καιρό για την Κυριακή! Απέφευγα να κοιτάξω έξω από το παράθυρο αν και τα μπουμπουνητά και το τσιρ τσιρ τσιρ της βροχής μου κατέβαζε το ηθικό… Το accuweather που το είχα για έγκυρο, το Σάββατο έλεγε ότι έχει sunshine. Sunshine και στα μούτρα σου, καρέκλες ρίχνει, του έλεγα! Για την Κυριακή, ένα μεγάλο ποσοστό των μετεωρολογικών site μιλούσε για αραιή συννεφιά και 29 βαθμούς.
Όπερ και εγένετο! Μια φοβερή καλοκαιρινή μέρα ξεκίνησε την Κυριακή, την Κυριακή που βαφτίσαμε το μικρό μας κουτσουνέλι! Το οποίο έκλαψε γοερά αλλά όχι δυνατά και μετά ξεράθηκε στον ύπνο. Όλα πήγαν τέλεια και ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψω πως η βάπτιση είχε concept …το παγωτό!

Ιδού η πρόσκληση
Τυπώσαμε τις προσκλήσεις και κολλήσαμε τα ξυλάκια.

η μπομπονιέρα
Ένα αληθινό χωνάκι παγωτού και μέσα κουφέτα και marsmallow σε σχήμα παγωτού.

Το μαρτυρικό
Το ξυλάκι φτιάχτηκε με πηλό και οδοντογλυφίδα.

Το γλυκό
Ροζ επικάλυψη και παγωτό παρφέ από το Max Perry.

Και το βιογραφικό μας που μοιράστηκε στους καλεσμένους μας στο τραπέζι. {θα μπορούσα να σβήσω το επίθετό μας αλλά δεν πειράζει, γράψτε το κι εσείς κάπου ;-)}

Τα φτιάξαμε όλα στο χέρι, με τρομερή βοήθεια από τη μαμά, τον νονό και την Ακούραστη Τέσση!!
Και το όνομα αυτής Δανάη...

Update: Εδώ και 3 μέρες προσπαθώ να κάνω upload νέα φωτογραφία και το blogger αρνείται πεισματικά!
Anyway, μετά από απαίτηση πολλών τηλεθεατών (δηλαδή της Σοφίας) βάζω και τη φώτο από το περιεχόμενο της μπομπονιέρας και δώρο.... το μπουκάλι των ευχών!!!!

6 σχόλια:

Crazy Tourists είπε...

Καλά, είναι Θεά!! Τρέμετε αγόρια!!
Να σας ζήσει!!

Τρελοτουρίστρια

One Happy Dot είπε...

Αυτό το παιδί είναι η λατρεία η ίδια...μαζί με τη βαφτιστήρα αποτελούν τρελό νουετάκι και το μέλλον φαίνεται δυσοίωνο για τους κυρίους κυρίους! Μετά την υπερπρόσκληση και τα φοβερά ζαχαρωτά της μπομπονιέρας, πρέπει να ομολογήσω οτι το ροζ κουφετί γλυκό ήταν ολ δε μανεϋ!!!! Πρέπει να υπέπεσαν 3 στο στομάχι μου...δεν τα παω και καλά με τους αριθμούς! :)
Να ζήσει, να είναι ευτυχισμένη και με άπειρη αγάπη γύρω της! Αν και με τέτοιο νονό είναι δεδομένο οτι θα είναι μια ζωή ευτυχισμένη! (Και φυσικά ο νονός χωρίς την ακούραστη Τεσυ απλά δεν υπάρχει!!!!)
Τα φιλιά μας και ευχαριστούμε και πάλι!

mirelen είπε...

Τρελοτουρίστρια, Θεά Θεά! Ευχαριστούμε!!!

One happy Dot, ευτυχώς που δεν μέτραγα τα παγωτάκια ma cherie! Αλλά σου αξίζουν κι άλλα τρία, κι άλλα τρία, κι άλλα τρία, γιατί είσαι η πιο γλυκιά νονά του κόσμου (ή μήπως η βαφτιστήρα είναι τόσο γλυκιά που δεν μπορείς να της αντισταθείς;;)!!!

Σοφία είπε...

Να σας ζήσει η μικρή Δανάη! Πολύ πολύ ωραία η ανάρτηση αυτή. Λατρεύω το θέμα-παγωτό και το βιογραφικό, το οποίο πρώτη φορά το συναντάω. Καταπληκτική ιδέα, όποιος το σκέφτηκε ήταν θεός της επικοινωνίας. Μπράβο, μπράβο!

Φωτογραφία της μπουμπουνιέρας ανοιχτής, υπάρχει;;

not-just-mums είπε...

ok, όλα καλά και όλα ωραία,(είδες που η μέρα σας ήταν...γλυκιά?)μας τα εξήγησες, μας τα παρουσίασες, μας άρεσαν... αλλά... για την συγκλο κορδέλα με το huge λευκό εξτράβαγκαντ λουλούδι... ούτε λέξη?
απίστευτη!

mirelen είπε...

Σοφία, η ιδέα ήταν δικιά μου βεβαίως βεβαίως!! (κλεμμένη από το γάμο μιας καλής φίλης) Για να ξεσκουριάσω γιατί σε λίγο θα ξεχάσω ότι κάποτε ήμουν κειμενογράφος και όταν θα ψάξω για δουλειά πάλι για κειμενογράφος θα πρέπει να ψάξω!!! Ο κόσμος έριξε πολύ γέλιο με το βιογραφικό! Ανοιχτή μπομπονιέρα ε; Να φωτογραφίσω μισό λεπτό και δες σε λίγο που θα ανανεώσω το ποστ!

Yolina, το λουλούδι θέλει ποστ από μόνο του!!! Το παρήγγειλα από etsy και δεν ήρθε ποτε. Η φοιτήτρια από Αμερική μου το ξανάστειλε και δεν ήρθε ούτε το δεύτερο ποτέ! Εκεί που της λέω να ακυρώσει την πληρωμή, τσουπ νάτο!
Το θέμα είναι ότι φοβομουν ότι η μικρή δεν θα το πολυθέλει όλο αυτό στο κεφάλι της, αλλά δεν το κατάλαβε, είχε χαζέψει από τον κόσμο, οπότε έχουμε τις πιο τέλειες φωτογραφίες πριν το μυστήριο ever!!!