13/1/11

Mini fashionista

Χτες η αδερφή μου μου έστειλε ένα λινκ με τις καινούριες φωτογραφίες της Katie Holmes για το νέο Elle. Λοιπόν, έχω ξαναγράψει για το Καιτάκι και το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της από τότε που βρέθηκε στη ζωή της ο Τομ αλλά και για κάτι περίεργες λαβές που κάνει στη Suri για να την κουβαλάει στο δρόμο. Το Καιτάκι όμως σε αυτή τη φωτογράφιση είναι αποκάλυψη. Μοιραία γυναίκα, όχι αστεία. Με λίγα λόγια τι μπορεί να κάνει το styling σε μια άμοιρη, αδιάφορη μπεμπέκα.

Αυτό που με εντυπωσίασε στη συνέντευξη, αποσπάσματα από την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ, είναι αυτά που λέει για τη Suri και το γούστο της για τη μόδα!! Γιατί ναι, το παιδάκι μεγαλώνει μεν σε οικογένεια σαειντολογων (λόγω της τρέλας του μπαμπά) αλλά εξελίσσεται σε μια μικρή fashionista.
Λέει λοιπόν η μάνα ότι η Suri ξέρει να ξεχωρίζει τα καλά μαγαζιά από χιλιόμετρα και να επιλέγει τα ρούχα που της αρέσουν σύμφωνα με το γούστο της. Επίσης, ότι δίνει συμβουλές styling και στη μαμά της, η οποία από ότι φαίνεται ντύνεται όπως να 'ναι και το σουράκι της λέει να αλλάξει παντελόνι και να βάλει τα σωστά παπούτσια με το outfit.

On Suri’s shopping style: “The other day we came out of a store, and she said, ‘I want to go there,’ pointing at another store quite a distance away. In that store was the dress that she wanted. I said, ‘Wow, Suri. You’re something. You picked that out from a football field away.’”

On getting fashion advice from Suri: “She’ll really tell me [what she thinks]. Like today I’m wearing brown suede pants, and she said, ‘I don’t like your pants.’ But then she’ll say, ‘You’ve got to wear these shoes.’ Or ‘That’s so pretty, Mom. Wear that.’ She’s got a great eye.”

Αυτό που με ανησυχεί είναι το ότι ανακάλυψα blog που ασχολείται αποκλειστικά με το στυλ της Suri,  το http://suricruisefashion.blogspot.com καθώς και πολλές φωτογραφίες με τo σουρόπαιδο να πηγαίνει για ψώνια με τη μαμά (καλά αυτή δουλειές δεν έχει να κάνει;) ξεμανίκωτη και ξεκάλτσωτη φυσικά και να χαζεύει πράγματα για την ηλικία της όπως καλλυντικά από το sephora και γόβες.


 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Put a coat on that bloody child!
www.johnnyikon.com/articles/8602-Put-a-coat-o...΄Εχει πλάκα: βάλτε ένα παλτό στη Σούρι συνεχίζεται... λέει κάπου η σαϊεντολογία ότι τα παιδιά πρέπει να ντύνονται ελαφρά;;; Αχ, καυμένη "Joey", πού να ΄ξερες; ΄Οταν έκανες εκείνες τις βαθυστόχαστες αναλύσεις επί αναλύσεων στο Dawson's Creek, Κυριακές δεν ήταν; Το έβλεπες πάντα! Το ξέρεις ότι είναι κι αυτή Τοξότης του Δεκεμβρίου του 1978; ΄Εχετε τόσα κοινά!

Χρ.

not-just-mums είπε...

κοροϊδεύεις, κοροϊδεύεις, αλλά έχεις και εσύ εθιστεί στην suri μου φαίνεται!