29/10/11

Στο σορολό(Π)

Είμαι η Ελένη και είμαι καλά απλά τρέχω να γράψω δύο εργασίες και να ξεψαχνίσω το ίντερνετ για ιδέες για το 2ο πάρτυ της κόρης μου γιατί κρίση κρίση, αλλά μία κόρη την έχουμε (προς το παρόν). Α ναι, περιμένω να έρθει η Δεη και επίσης εξακολουθώ να είμαι έγκυος, όταν το θυμάμαι βεβαίως βεβαίως. Το οποίο συμβαίνει κάτι παράλογες ώρες, π.χ. κατά τις 11:30 που ξαπλώνω το κορμί μου στον καναπέ και μπήγω τα κλάματα βλέποντας grey’s anatomy. Επίσης, μπήκα ηδη στον τέταρτο μήνα και η κοιλιά ανύπαρκτη οπότε κάτσε με τις ώρες στις ουρές πάλι, σιγά μη σε πιστέψει κανείς και σου δώσει προτεραιότητα.

Κατά τα άλλα ο εγκέφαλος της Δανάης μεγαλώνει εξαιρετικά γρήγορα και πετάει διάφορες λεξούλες και εξυπνάδες σε ανύποπτο χρόνο και πέφτουμε κάτω από τα γέλια. Full time διασκέδαση δηλαδή.

Για το πάρτυ, το ξεκίνησα με θέμα κοκκινοσκουφίτσα αλλά επειδή δεν μου βγαίνει ακριβώς όπως το θέλω, θα κρατήσω το καρώ τραπεζομάντηλο και θα το κάνω πικ νικ. Εντός του σπιτιού, Νοέμβρη μήνα. Και εκεί που χαζεύω σελίδες ανά σελίδων βρίσκω κάτι απίστευτα πράγματα σε αυστραλιανά site και είμαι στο τσακ για μετανάστευση σου λέω… Οι άνθρωποι είναι πολύ μπροστά λέμε.


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Welcome back! Μας λείψατε :)

Biberologio είπε...

τέλεια θεματολογία! εμείς θα ετοιμάσουμε όπου νάναι το 1ο πάρτυ, αλλά άμα βρω καμιά ιδέα καλή, θα την κρατήσω για του χρόνου που θα καταλαβαίνει περισσότερα μπουχαχαχαχ

Biberologio είπε...

άσχετο,πάντα νόμιζα "σορολόπ" λόγω του ότι προηγούταν το "ενα δύο τρία ωωωΠ" μάλλον ....:))))

Mirelen είπε...

..... έχεις δίκιο... στο σορολόπ είναι.... εγώ πάντα νόμιζα το αντίθετο...

Crazy Tourists είπε...

Πικ νικ μέσα στο σπίτι!!! Τι τέλεια ιδέα!! Να κάνω κι εγώ ένα τέτοιο θεματικό πάρτυ το Φλεβάρη; Τα 29 κλείνω μόνο!!! Χιχι!!
Να το χαίρεσαι το κοριτσάκι σου και με το καλό το μωράκι!

Τρελοτουρίστρια