2/2/06

My own private hero


Εγώ κι ο Jack (o Bauer όχι Kerouac) σκεφτόμαστε να κατέβουμε στο κέντρο να ψωνίσουμε γιατί έχει εκπτώσεις. Έχω δει στη Zara κάτι πολύ ωραία πουλοβεράκια που θα του πηγαίνουν πολύ. 19,90 ευρώ.

Θα φορέσουμε τα αλεξίσφαιρα γιλέκα μας και θα κατηφορίσουμε στην Ιπποκράτους. Στη διασταύρωση με την Σκουφά ο Jack θα σκανάρει προσεκτικά το δρόμο και θα κοιτάξει έναν προς έναν τους πεζούς που μας προσπερνάνε. Στο βλέμμα τους θα διακρίνει αν είναι κακοποιά στοιχεία, θα μου πει να σκύψω και μια σφαίρα θα περάσει ξυστά από το κεφάλι μου. Θα τρέξουμε προς το Κολωνάκι, θα μπούμε σε ένα Starbucks κι ο Jack θα με κεράσει ένα Frappuccino Affogato Caramel Cream.

Στο κινητό θα έρθει ένα μήνυμα. Φημολογείται ότι θα γίνει επίθεση στο Σύνταγμα. Πρέπει να σώσουμε τους περαστικούς από πιθανή έκρηξη σε μυστική αποθήκη πυρομαχικών η οποία βρίσκεται ακριβώς κάτω από το σημείο που τοποθετείται το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Αθήνας. Θα συμβεί σε λίγα δευτερόλεπτα.

Θα βγούμε στο δρόμο, θα σταματήσουμε το πρώτο Jeep Grand Cherokee που θα περάσει από μπροστά μας. Ο Jack θα βγάλει με τη βία τον οδηγό δείχνοντας του το σήμα του και θα φτάσουμε στην πλατεία Συντάγματος σε χρόνο dt. Εκεί θα μας περιμένει ο Tony Almeida. Θα με βάλουν σε ένα ελικόπτερο και θα με στείλουν σπίτι για να μην κινδυνεύσω άλλο. Ο Jack κι ο Tony θα μείνουν εκεί να σώσουν τον κόσμο. Θα παρακολουθώ τις εξελίξεις από την τηλεόραση. Θα ψιθυρίσω: «Φτηνά τη γλίτωσα και σήμερα.»

4 σχόλια:

ThinkaGeek είπε...

kalimera ... ehmm den les ston filo sou ton jack na mou gnwrisei tin fili tou tin MEG ....to pouloveraki apo mena dwro ..... if yes ..

mirelen είπε...

Ποιά Meg? Τη Ryan?

Ο Φοβερός είπε...

pia meg? :-/

Ego pantos thelo na gnoriso tin chole :p

ThinkaGeek είπε...

... tin drummer apo tous white stripes .. eixa diavasei se gossip periodiko akros enimeromeno oti exoun kapiou eidous sxesi.....TIN POTHO :)