16/11/06

Κι ενώ έψαχνα για εργασία...

...έπεσα πάνω σε αυτή την αγγελία....

Εφοπλιστική Οικογένεια ζητά για τα σπίτια της:

Ειδικότητα:

ΟΙΚΟΝΟΜΟ

Αρμοδιότητες:

  • Συντονισμός και οργάνωση εργασιών καθαρισμού σπιτιών
  • Συντονισμός και οργάνωση εργασιών στην κουζίνα
  • Επίβλεψη βοηθητικού προσωπικού
  • Οργάνωση δείπνων, δεξιώσεων και ειδικών περιστάσεων
  • Οργάνωση και παραγγελία προμηθειών
  • Συντονισμός και επίβλεψη Κηπουρού & Ειδικού πισίνας

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Εχεμύθεια - Υπευθυνότητα - Οργανωτικότητα
  • Απόφοιτη Λυκείου
  • Γνώση της Αγγλικής Γλώσσας
  • Εμπειρίας σε παρεμφερής θέση 5-7 χρόνια

Στοιχεία Επικοινωνίας:


τα λόγια είναι περιττά...

4 σχόλια:

Marina είπε...

Μη το γελάς! Είναι ενα πολύ καλό επάγγελμα που αποδίδει. Ξεκινάς σύμφωνα με αυτά που σου ζητάνε και μετά εξελίσσεσαι μέχρι και ιδιαιτέρα P.A, να λύνεις και δένεις μέσα στα γραφεία. Αν δε έχεις καλές δημόσιες σχέσεις τότε ..θα πάς πολύ καλά.

Υ.Γ. Το επάγγελμα αυτό το κάνω τώρα εδώ και 6 χρόνια. Είναι ανήκουστο για την Ελλάδα, άμα όμως γνωριστείς γίνεσαι ανάρπαστος.

Ανώνυμος είπε...

Αντί να τα κάνει μια νοικοκυρά στο δικό της σπίτι, τα κάνει στο σπίτι εφοπλιστή ή βιομηχάνου ή όποιουδήποτε άλλου που διαθέτει λεφτά που έχει "κοινωνικές υποχρεώσεις".

Αναμφισβήτητα απαιτείται εχεμύθεια! Αν δει ότι ο εφοπλιστής χαϊδεύει την κοπέλα που φέρνει τα λουλούδια ή προσπαθεί να χαϊδέψει την ίδια ή αν ο επισκέπτης κ. υπουργός είναι τύφλα στο μεθύσι κλπ., η κ. οικονόμος δεν κατάλαβε τίποτα. Και φυσικά χρειάζεται πνεύμα συνεργασίας με την κυρία της οικογένειας και υπομονή με τους υπολοίπους.

Και κάτι γλωσσικό: Σίγουρα δεν εγραφε "σε παρεμφερής θέση", σε παρεμφερή πρέπει να έγραφε - για να το βλέπουν σωστά και όσοι δεν έτυχε να το ξέρουν!

mirelen είπε...

Marina, η αλήθεια είναι ότι δεν θα κάνω αίτηση για τη δουλειά αλλά μου έκανε εντύπωση που μια εφοπλιστική οικογένεια έβαλε αγγελία στο skywalker... Είμαι σίγουρη ότι θα έχει ενδιαφέρον.

Anonymous, έκανα copy paste, έχει αρκετά λάθη η αγγελία, κρίμα τα λεφτά οι εφοπλιστές! Έκτός από το "παρεμφερής" λάθος είναι και το "σπίτια" που ήθελε δεύτερο τόνο!

Marina είπε...

Αυτά που λέει ο ανώνυμος είναι σωστά, με μία διαφορά. Ουδέποτε μου έχει τύχει ως τώρα οι "κύριοι" του σπιτιού να πειράζουν σεξουαλικά τις βοηθούς. Με τα χρήματα που διαθέτουν συνήθως "αγοράζουν" όποια θέλουν είτε Ελληνίδα, είτε ξένη και πάντοτε εκτός σπιτιού. Η εχεμύθεια βέβαια εξυπακούεται, γιατί σε γεύματα εμφανίζονται ένα σωρό επίσημοι. Τότε η οικονόμος οχι μόνο δεν ακούει αλλά ούτε και βλέπει.
Οι κυρία του σπιτιού ποτέ δεν ασχολείται με τα οικιακά, έχουν άλλες υποχρεώσεις. Για να πάρεις μιά ιδέα δές την ταινία "Ο διάβολος φοράει Πράντα".