31/1/07

Τι κάνεις; Εντύπωση!

Aπό τις 10 του μηνός που αποχωρίστηκα το λαπτοπ μου για σέρβις δεν αισθάνομαι καλά. Φυσικά και υπάρχει υποκατάστατο μηχάνημα στο σπίτι αλλά τίποτα δεν είναι το ίδιο. Κι όταν τους πήρα χτες το πρωί μου είπαν ότι δεν ξέρουν πότε θα είναι έτοιμο. Έχε χάρη που δεν θα πληρώσω τίποτα.

Βαριέμαι γενικά, περιμένω σήμερα απάντηση για τη δουλειά που έλεγα και αναρωτιέμαι τι θα γίνει.

Συγκινούμαι αρκετά τώρα τελευταία, δεν ξέρω το γιατί. Έχω κλάψει ακόμη και με το Παρά Πέντε, με εκείνο το επεισόδιο με το μαιευτήριο, χτες έκλαιγα με τον Λαζόπουλο που τραγούδαγε για τον Κούρκουλο στην εκπομπή του. Βλέπω πολύ τηλεόραση μάλλον…Διαβάζω και τα Κινέζικα Κουτιά όμως!

Άσε που εδώ μέσα έχει ερημιά, δεν γράφει τίποτα κανείς, και να επισημάνω ότι δεν μου αφήνεται ούτε ένα comment, αφού μπαίνετε και διαβάζετε, γράψτε και κάτι, το χειροκρότημα του blogger είναι το comment. Λέμε και καμιά βλακεία να περάσει η ώρα!

Επίσης, κυκλοφόρησε το νέο Centro, θα το βρείτε σε όλα τα σταντ με εφημερίδες και στα περισσότερα περίπτερα σε Μοναστηράκι(Σταθμός)-Έρμού - Μητρόπολη- Σύνταγμα

Σταδίου - Πανεπιστημίου- Ακαδημίας- Ασκληπιού- Σίνα- Ιπποκράτους- Σόλωνος- Σκουφά - Εξάρχεια- Κολωνάκι. Φυσικά μπορείτε να το βρείτε και στο Ροδακιό και στα βιβλιοπωλεία Ιανός-Πολιτεία-Έστία

Καλό διάβασμα! Λέω να πάω κομμωτήριο να φτιάξω διάθεση!


Edit:

Τζίφος για τη δουλειά! Προχωράμε...

4 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Κουαγιο.Να υποθεσω οτι ειχες Acer και πρεπει να το στειλουν στην Ιταλια;

mirelen είπε...

Όχι, έχω Fujitsu Siemens και περιμένουμε το ανεμιστηράκι από Γερμανία. Κλαψ.

Psipsinel είπε...

ipomoni gia to laptop...ke gia tin doulia!
filakia

mirelen είπε...

Thank you Psipsinel! Φιλιά.