10/5/07

Ένας μήνας προθεσμία

Ωραία μπήκε το καλοκαιράκι, όλοι συζητάνε για του Αγίου Πνεύματος, άλλοι το προχωράνε πιο μακριά, κλείνουν καλοκαιρινές διακοπές. Το νέο τραγούδι της Dolores των Cranberries με μαγεύει. Μπορώ να το ακούω ασταμάτητα, again and again. Ξυπνάω πρωί με όρεξη πια, όσες παρατηρήσεις κι αν ακούω στη δουλειά δεν με πτοούν, μου αρκεί που νιώθω παραγωγική ορισμένες ώρες της μέρας. Νιώθω καλά, γιατί σχεδόν όλα είναι έτοιμα και είμαστε ακριβώς ένα μήνα πριν τον γάμο.

Πριν από λίγες ημέρες είχαμε πάει Κηφισιά. Burberry σε αφθονία, έψαχνα να βρω που φυτρώνουν μήπως πάρω κι εγώ κάτι, όμως όχι, δέντρο δεν υπήρχε πουθενά αλλά οι ζώνες, οι τσάντες και τα παπούτσια με το έντονο καρουδάκι ήταν παντού! Είχε πήξει το μάτι μου. Το αποκορύφωμα ήταν όταν καθήσαμε να φάμε στο sic σουβλατζίδικο και δίπλα μας κάθησε ένα ζευγάρι φωνάζοντας ότι μόλις πήρανε το καινούριο τους αυτοκίνητο. Ένα Χ5 μωρέ. Έτσι να υπάρχει. Και η κυρία εκτός από την Prada τσάντα κάπνιζε και Silk Cut Limited Edition! Ήμαρτον.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από ό,τι βλέπω τα posts τα γράφεις εν ώρα δουλειάς! Πώς να μην ακούς παρατηρήσεις μετά....

mirelen είπε...

Κι εσύ γράφεις το σχόλιο σου εν ώρα εργασίας!!Χε χε. Δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο. Είμαι σε περίοδο προσαρμογής! Λογικό είναι! Κατά τα άλλα όλα είναι πολύ καλά στη δουλειά!

Ανώνυμος είπε...

Ασφαλώς! Πού αλλού; Πληρωνόμαστε για να σερφάρουμε!!! Φιλάκια!!!

Ανώνυμος είπε...

Ασφαλώς! Πού αλλού; Πληρωνόμαστε για να σερφάρουμε!!! Φιλάκια!!!