5/6/07

Στην τελική ευθεία

Χτες έβλεπα αυτή τη βλακεία με τους καρχαρίες στον Ant1 και έκλειναν τα μάτια μου αλλά ήθελα να «κρατήσω» μέχρι το τέλος για να δω τι θα απογίνουν οι δυο άμοιροι scubadivers που βρέθηκαν καταμεσής του πελάγου. Spoiler, spoiler, spoiler. Τον έναν τον φάγανε κι η άλλη αυτοκτόνησε απ’ ό,τι κατάλαβα. Αν και οι διάλογοι ήταν λίγο μούφα (τι να πεις τόσες ώρες μες τη θάλασσα με τον καλό σου;) το έργο είχε μια ωραία ατμόσφαιρα, τρομακτική και καθηλωτική.

Ο μήνας δεν μπήκε και πολύ καλά. Το Σάββατο πηγαίνοντας να βάψω το μαλλί στις 10 η ώρα το πρωί, ένας βλάκας άνοιξε την πόρτα του χωρίς να κοιτάξει και μου κατέστρεψε τη δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου. Εγώ άκουσα μόνο ένα «πρόσεξε» του Δημήτρη και ταυτόχρονα είδα τον καθρέφτη να έρχεται προς το μέρος μου. Φτερό, προφυλακτήρας σαν σπασμένο αυγουλάκι, δεξί φως, πόρτες με χρώμα. Ήρθαν οι ασφαλιστικές, όλα οκ. Αύριο θα πάω το αυτοκίνητο στο συνεργείο να έρθει κάποιος από τη δική του ασφαλιστική να εκτιμήσουν τη ζημιά. Αποτέλεσμα; Δεν θα έχω αυτοκίνητο αυτή την εβδομάδα, την τελευταία του γάμου που το χρειάζομαι γαμώτο. Μπορεί και να το κρατήσω, να το φτιάξω την άλλη εβδομάδα αλλά με χαλάει που δεν έχω δεξιό καθρέφτη. Anyway, το ηλίθιο της υπόθεσης είναι ότι καλέσαμε και την Άμεσο Δράση, η οποία δεν ήρθε ποτέ. Στο τέλος, μετά από δύο ώρες, αφού είχαν φύγει όλοι τους πήραμε να τους πούμε ότι φεύγουμε κι εμείς και μας λένε «Θέλετε να το ακυρώσουμε;», λες κι ήταν ραντεβού στον οδοντίατρο. Βέβαια κάναμε το λάθος και είπαμε ότι δεν χρειαζόμαστε ασθενοφόρο, οπότε σου λέει, κάτσε και περίμενε. Και σήμερα διαβάζω ότι ξεσκιστήκανε να κόβουν κλήσεις με τον νεό ΚΟΚ. Ψυχραιμία.

Το Σάββατο το βράδυ πήγαμε και κάναμε κατασκοπεία σε ένα γάμο που γινόταν στον ίδιο χώρο που θα γίνει κι ο δικός μας. Ήταν καταπληκτικά, σαν να έβλεπα το γάμο μου από μακριά. Το μόνο που θέλω είναι να είναι καλός ο καιρός γιατί αλλιώς χαθήκαμε. Τα ελληνικά site λένε για αραιή συννεφιά, τα ξένα λένε sunny. Τουλάχιστον κανένα δεν μιλάει για βροχή για εκείνη τη μέρα. Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη όμως όλοι προβλέπουν βροχές. Παντρεύεται κι η Πέγκυ Ζήνα την ίδια μέρα, μη μας το χαλάσει.

Μέσα σε όλα τα άλλα, τελείωσε και το Lost και θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το Φεβρουάριο για την επόμενη σεζόν.

4 σχόλια:

Naf είπε...

OK...ας τα πάρουμε απο την αρχή...την ταινία αυτή εγω την είχα δεί μόνη στο σπίτι και το μόνο που μου έμεινε τελικά ήταν το αίσθημα του..ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΟΥΤΕ ΜΑΚΡΟΒΟΥΤΙ ΠΟΤΕ ΚΑΛΕ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΠΑΘΑΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!...μετά το ξεπέρασα.
Ότι έγινε έγινε με το αμάξι,ψυχραιμία, αναπνοές και ΜΕΤΡΟ!δέν θα μας πτοήσει τίποτα καλέ!
Τέλος...μόλις σκέφτηκα να ιδρύσω μία λέσχη "Αναμένοντας την επόμενη σεζόν" όπου εθισμένοι σε διάφορες σειρές θα περνούν την ώρα τους μέχρι να βγεί η επόμενη σεζόν στον αέρα, παίζοντας μπιρίμπα και trivial. Θα σε κάνω επίτιμο πρόεδρο μην κλαίς.
Άσχετο: το οτι παντρεύεται και η Πέγκυ ίδια μέρα με εσένα ..είναι σημαδιακό;;;
..μια ερώτηση έκανα...

Psipsinel είπε...

min anisixis ola tha ine mia xara sto gamo! oute tha vrexi ke tha perasete ke poli omorfa.

mirelen είπε...

Naf, ενημέρωσέ με σύντομα για τη λέσχη!!!!!
Psipsinel, να είσαι καλά καλή μου!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ θα γράψω και εγώ για πρώτη φορά.
Ελενιό μου και εγώ είπα να κάτσω να δω αυτό το καταπληκτικό έργο με τους 2 στη θάλασσα αλλά δεν τα κατάφερα γιατί ήμουν κομμάτια και έπρεπε να κάνω και μπάνιο και να λούσω το μαλλί μου.
Για το αυτοκίνητο δεν το ήξερα οτί επαθές τέτοιο πράγμα και όσο για την αστυνομία ποτέ δεν έρχεται και αν έρθει θα έχει το υφάκι του στυλ 'καλά δεν μπορείτε μόνοι σας να γράψετε την φιλική δήλωση.
Όσο για το LOST περιμένω με πολλή αγωνία να δω τα τελευταία επεισόδια, μήπως και καταλαβώ κάτι παραπάνο (μου είπαν οτί η σειρά θα έχει 10 σεζόν, αν ισχύει αυτό την κάτσαμε τη βάρκα).
Αν είναι μπες στo www.accuweather.com και βάλε Αθήνα για να δεις το καιρό (τις περισσότερες φορές, μη σου πάντα, πέφει μέσα στις προβλέψεις για τον καιρό). Οτί καιρό και να κάνει εμείς θα το γλεντίσουμε.

PS. Η Μαρίνα ρωτάει ποια γραμματοσειρά είναι αυτή που χρεισιμοποιείς, γιατί τις άρεσε.

Πολλά φιλιά
Τέσση