23/6/08

7+1 Εκτεταμένα

Δεν έχω και πολύ όρεξη να κάτσω να γράψω τι έγινε. Δεν θα βάλω σάλτσες απλά θα μιλήσω για τα γεγονότα και λίγα συναισθήματα. Όπως μου έρχονται λοιπόν…

  1. Παραιτήθηκα. Ή μάλλον έφυγα, γιατί δεν μπορείς να παραιτηθείς αν δεν σε έχουν προσλάβει. Και αν σε εκμεταλλεύονται για δύο μήνες σερί και μετά, αφού τους λες ότι θα φύγεις σου σκάνε το παραμύθι ότι θα πάρεις 500 ευρώ τον μήνα. Πόσα; 500 δεν είχα πάρει ούτε στην πρώτη μου δουλειά, πριν από πολλά πολλά χρόνια. Το βουλώνω, θέλω απλά να φύγω από εκεί μέσα και να μην ξαναγυρίσω… Θα βγω στα περίπτερα σε λίγο καιρό, ως συντάκτρια μιας έκδοσης και αυτό θα μείνει απλά ως ανάμνηση. Θα αναγκαστώ να με αγοράσω κιόλας.
  2. Έγραψα 7 στην Ιστορία. Το λέω και δεν το πιστεύω.
  3. Εκτός από ΚΤΕΟ πρέπει να κάνω δήλωση και στο ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ. Μη χέσω τις γραφειοκρατίες σας.
  4. Έχω μιάμιση εβδομάδα να διαβάσω για το δεύτερο μάθημά μου και μετά (αν το περάσω κι αυτό) να δηλώσω τις θεματικές μου για του χρόνου και να σκάσω και τα λεφτά ντούκου!
  5. Αρχίσαμε πάλι και φτιάχνουμε Mojito. Σήμερα τα ξεκινήσαμε από τις 5. Με βλέπω σε λίγο καιρό αλκοολική και άνεργη blogger.
  6. Σκεφτόμουν να μάθω κι εγώ να παίζω στοίχημα, μήπως και βγάλω εύκολο χρήμα από το EURO. Αλλά μετά από κάτι κατρακύλες που έμαθα ότι συνέβησαν άστο!
  7. Ξαναρχίζω να ψάχνω για σπίτι και μου πέφτουν τα μαλλιά! 450.000 δεν πάμε καλά φίλοι μου!

+1 γενικά έχω καλή διάθεση! Δεν με παίρνει από κάτω. Don’t worry είναι καλοκαίρι.

7 σχόλια:

One Happy Dot είπε...

Think pink girl!
450.000 μόνο? Τέλειο! Ευκαρία!
Τέλος εκείνη η δουλειά με τον "παρανοϊκό"? Θα έρθει επόμενη που θα σε εκτιμούν για τις ικανότητές σου και δεν θα σε κοροϊδεύουν στα μούτρα!
7 στην Ιστορία? wow...είσαι τρελό μαθητούδι! Congrats'!!!!
Οι γραφειοκρατίες συντηρούν το ενδιαφέρον μας απέναντι στον κρατικό μηχανσιμό...τι άλλο θα σκεφτούν για να μας ταλαιπωρήσουν άραγες? ε?ε? Για να δούμε...
Παίξε στοίχημα έχοντας πρώτα πιεί μερικά Mojito...μπορεί να σου έρθει τρελή έμπνευση!!!
Είναι καλοκαίρι...τέλος!!!!
Χικ! Καλησπέρες αλκοολικές!

Naf είπε...

οκ ιδέα "JUST IN",
σήμερα η dot θα είναι σπίτι μου για...χμ...επαγγελατικούς λόγους...δεν ανεβαίνεις κι εσύ με την γνώση σου περι mohito, να βάλω εγώ τα υλικά και να τα πούμε;;
περιμένω νέα!call me...

smouts

Ανώνυμος είπε...

o AA aderfos sou thelei mohito...
ehei na sas pei ki alles istories...oi opoies to sikonoun to potaki...

Spy είπε...

Μήπως να άνοιγες κανένα παραλιακό μπαράκι σε νησάκι απομακρυσμένο, και να κερνάς mohito όλον τον κόσμο; (τα υπόλοιπα εννοείται δεν θα τα κερνάς). Που ξέρεις; 3-4 χρόνια δωρεάν διακοπές, εξ-ετάσεις εξ αποστάσεως, μαζεύεις καμιά κατοστή χιλιάρικά + τα υπόλοιπα 350 που έχεις καβάντζα, νάτο το σπιτάκι. Θα έρχετε η dot να φέρνει σοκολάτες (σμουτς), θα έρχετε η naf να φτιάχνετε τα νύχια σας, θα έρχομαι κι εγώ να πίνω τα mohito !-)
Don't give up!

One Happy Dot είπε...

Αυτός ο Spy είναι ολο ιδέες τελικά! Χθές πάντως έχασες πολυτρομερό mojito! smouts!

mirelen είπε...

one happy dot, τελικά τα mojito είναι super, xik.
naf, έχασα την πρόσκληση, αλλά διάβασα αρκετά χτες οπότε δεν το μετανιώνω (πολύ!)
spy, σιγά μην έχω καβάντζα 350 χιλιάδες (350 ευρώ πάει κι έρχεται!). Βρες το νησάκι και το μπαράκι και εγώ ετοιμάζω τη βαλίτσα μου. Επίσης σκέφτομαι να κάνουμε νέα υπηρεσία, στα δύο mojito το μανικιούρ δωρεάν!

Naf είπε...

νομίζω οτι θα είμαι η πρώτη που θα χρησιμοποιώ συτήν την υπηρεσία καθημερινά!