30/6/08

ΕΥΚΑΙΡΙΑ


http://www.spitogatos.gr/main/view_property.php?lang=gr&id=76075

Σήμερα, αντί να διαβάζω, έψαχνα για σπίτι και έπεσα πάνω σε αυτό. Το μπαράκι που λέγαμε. Βρίσκουμε τα 4.000.000 ευρώ και φύγαμε...
Είναι ευκαιρία, αν σκεφτείς ότι με τόσα λεφτά παίρνεις ένα σπιτάκι στην Πολιτεία.
Τι λέτε λοιπόν;

10 σχόλια:

Naf είπε...

λοιπόν....
αρχίζω να μαζεύω λεφτά και σχεδιάζω ληστεία στην Πειραιώς εδώ δίπλα (που την σιχαίνομαι κι όλας). Εσύ ετοίμασε βαλίτσες και βάλε πολλά ματσάκια δυόσμο μέσα. Limes θα έχει εκεί...

Spy είπε...

Eγώ βάζω τα 500 ευρώ!!!
Άλλος για τα υπόλοιπα 3.999.500;;;

One Happy Dot είπε...

περιμένω τη Naf (κωδικός Pink panther) Η οποία ελπίζω να τελείωσει τη ληστεία πρίν έρθει η ώρα του φαγητού και δίνουμε Rdv στο αεροδρόμιο και σε λίγες ωρίτσες θα είμαστε...home sweet home! Αν φτάσετε νωρίτερα βάλτε λίγο δυόσμο παραπάνω στο δικό μου και ψαρέψτε και κάτι να τσιμπάμε!

mirelen είπε...

Βλέπω δουλεύουμε όλοι πυρετωδώς! Τα κεφάλια μέσα! Να πάρετε και το επίδομα αδείας, μήπως και μαζευτεί το ποσό. Για τη ληστεία που λέτε, μπορούμε απλά να πάρουμε ένα δάνειο, κι αυτό ληστεία θα είναι με τους τόκους!!!! Αλλά από τη μεριά της τράπεζας!!!!! Αχ, τα έχω βάψει μαύρα. Πάλι στη βεραντούλα θα το πιω το mojito! Χικ.

Naf είπε...

βρέ παλιογύφτουλες κανείς δεν θα με βοηθήσει στην ληστεία;;;;;;;;
καλά....εγώ θα πάρω το μεγαλύτερο δωμάτιο ΚΑΙ όλες τις καρύδες!!!Σας το λέω απο τώρα!!

One Happy Dot είπε...

με τόσες καρύδες ρε πουλάκι μου θα κατουράς 3 μέρες! Ορίστε να σε βοηθήσω...θα κρατάω την πόρτα (την αυτόματη!) να μπείς και να βγεις! 'ντάξει τώρα? Φτου κα προ το δωμάτιο πιο κοντά στην κουζίνα! :)

mirelen είπε...

Λοιπόν, προτείνω να συστήσουμε μια Off-shore εταιρεία, να ξεπλύνουμε λίγο χρήμα με το τζόκερ που κατά πάσα πιθανότητα θα έχει πάλι τζακ ποτ, να βάλουμε το μαγιό μας με το δυόσμο στη βαλίτσα και το ΣΚ να αναχωρήσουμε. See you στο ΕΛΒΕΛ.

Ανώνυμος είπε...

έχω ξεκινήσει και παίζω counter strike!!!!
σε μερικές μέρες θα είμαι έτοιμος για την ληστεία
naf λέω να την πέσουμε σε κανένα κεντρικό κατάστημα οχι τσιγκουνιές...κι ας βγεις από την βολή σου...
όσο για το νησάκι εγώ ένα κλαδάκι θέλω μόνο...ίσα να ακουμπάω το ποτήρι μου...κι αν βρούμε και καμιά ύπαρξη εξωτική να μου κάνει αέρα...

Naf είπε...

κεντρικό κατάστημα...check
κλαδάκι στο νησί...check
ξωτική γκόμενα....check

Ανώνυμος είπε...

Ό,τι και να κάνουμε παίδες, κάποιος Ρώσος δισεκατομμυριούχος με πολύ υλικό για ξέπλυμα θα μας προλάβει...

..και αν τολμήσουμε και τον προλάβουμε εμείς, μόλις υπογράψουμε τα συμβόλαια μπορούμε να παίξουμε ένα παιχνίδι.. θα αρχίσουμε να μετράμε μέχρι το 10 όσο πιο γρήγορα μπορούμε... και όποιος είναι ζωντανός μετά το 7 κερδίζει!