18/7/08

Μπουρλότο!

Σήμερα το απογευματάκι κανόνισα συνάντηση με τρεις-τέσσερις φιλενάδες στο σπιτάκι μου και επικρατεί πυρετός προετοιμασίας. Αλλά η καλή μου τύχη με εγκαταλείπει σιγά σιγά και πριν το κάνω μπουρλότο το σπίτι, ελάτε όσο πιο γρήγορα μπορείτε (εσείς που ξέρετε!) γιατί δεν με βλέπω καλά.

Πήγα να πάρω ένα Bacardi (για τα mojito που θα φτιάξει η Naf) μαζί με κάτι άλλα πραγματάκια που μου έλειπαν και μέχρι να φτάσω σπίτι το μπουκάλι είχε σπάσει, χωρίς να το έχω πάρει χαμπάρι, μέσα στο sic trolley μου από το Real Simple με αποτέλεσμα η είσοδος της πολυκατοικίας, το ασανσέρ και όλος ο όροφος μέχρι την πόρτα του διαμερίσματος μου να βρομάει μπακαρντίλα…. Σκέφτηκα πριν σφουγγαρίσω, να ρίξω λίγο δύοσμο, να πάρω ένα καλαμάκι, να μην πάει χαμένο. Και σαν μην έφταναν όλα αυτά, πέταξα τα γυαλιά του μπουκαλιού στα σκουπίδια και μετά έριξα από πάνω τη σακούλα, και την πίεσα τόσο ώστε να κόψω και το δαχτυλάκι μου. Μπουυυυ! Ελάτε γρήγορα σας λέω, σκέφτομαι να φτιάξω μπόμπες (ζαμπόν, τυρί, ψωμί) αλλά φοβάμαι μη γίνει της 17ης Νοέμβρη εδώ μέσα!!



5 σχόλια:

Naf είπε...

ΚΑΤΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΗΝ ΚΟΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΧΟΜΑΙ!!!!
να αφήσω αλκοόλ να πάει χαμένο στο διαδρομο;;;;ΠΟΤΕ!φέρνω καλαμάκια...

One Happy Dot είπε...

καλά, πρώτη φορά θα έρθουμε στο σπιτικό σας και μπήκατε σε τέτοιους κόπους? Μα δεν έπρεπε...μπόμπα? χωρίς μαγιονέζα παρακαλώ! Αχρείαστα τα καλαμάκια...θα γλείψουμε το πάτωμα, είσαι νοικοκυρά εσυ! Naf...πάμε γιατί θα βάλει μπουρλότο στο σπίτι!

mirelen είπε...

Τρέξτε, έχει υψηλές θερμοκρασίες και θα στεγνώσει. Έχει μείνει λίγο και στα σκαλιά, στην είσοδο, προσέξτε μη γλιστρήσετε!
Dot, χωρίς μαγιονέζα; Έφτασε!

Naf είπε...

συγνώμη συγνώμη...εγώ που θέλω μαγιονέζα δηλαδή τί θα γίνει;;;;;;να τα βρούμε στη μέση ρε κοπελιές δεν γίνεται...που είναι και η 4η να με βοηθήσε ρε γμτ!

mirelen είπε...

Naf, θα έχεις κι άλλες επιλογές, don't worry, για Bacardi δεν ξέρω, αλλά για μαμ είμαστε οκ! Θεού θέλοντος!!!