24/8/08

Το φεγγαράκι ανατέλλει πίσω από το βουνό, την ημέρα της πανσελήνου, η θέα από το καλοκαιρινό μας καταφύγιο θα ζεστάνει την καρδιά μου τον χειμώνα.


Σκέφτομαι ότι όταν είμαι πολύ ευτυχισμένη, δεν έχω χρόνο ή διάθεση να γράψω, μόνο όταν καταλαγιάσει η χαρά παίρνω μολύβι και χαρτί, laptop εν προκειμένω. Αντιθέτως, όταν οι ημέρες είναι αδιάφορες, χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις, βρίσκω πάντα κάτι να γράψω, για να ανέβει η διάθεση.

Το dream house είναι γεγονός, το βρήκαμε και προχωράμε. Τέλος Σεπτεμβρίου θα είμαστε μέσα. Μας περιμένει πολύ δουλειά αλλά η μετακόμιση δεν με τρομάζει. Αντίθετα με εξιτάρει, κούτες ανοιχτές κι εμείς προσεκτικά να τοποθετούμε αντικείμενα, να χτίζουμε τουβλάκι, τουβλάκι τη νέα μας ζωή. Ξεφυλλίζω περιοδικά διακόσμησης, σερφάρω στα αγαπημένα μου site αλλά τώρα τα κοιτάω με άλλο μάτι, ο χώρος έχει βρεθεί, εκεί θα στεγάσουμε τα όνειρά μας.

Πρέπει να ψάξω επισταμένα για μια δουλειά, αυτή τη φορά δεν έχει νόημα να επαναπαυτώ, είναι πολυτέλεια να κάθεσαι, είναι τεμπελιά. Δεν ξέρω γιατί σε αυτό το θέμα είμαι τόσο άτυχη, τίποτα δεν μου κάθεται, ενώ γνωρίζω πολύ καλά πως έχω τις δυνατότητες να κάνω κάτι μοναδικό στη ζωή μου. Σύντομα θα έρθουν και τα βιβλία από το Πανεπιστήμιο, θα ήθελα να τους ρίξω μια ματιά πριν τα πάρω στα σοβαρά. Days go by, my friends

6 σχόλια:

One Happy Dot είπε...

είναι ωραία τα ξεκινήματα, οι αρχές, τα νεα σπίτια, τα εορταστικά γεύματα που συνοδεύουν την αγορά ενός νέου σπιτιού...τέλη Σεπτεμβρίου είπαμε ναι? Τι να κάνω...θα περιμένω νηστική εως τη μέρα εκείνη! Καλώς σας βρήκα! :)

mirelen είπε...

Μόνο εσύ θα μπορούσες να σκεφτείς κάτι τέτοιο!!!! ;-) αλλά κι εγώ γιατί θέλω επιτέλους να χρησιμοποιήσω τα καινούρια μου σερβίτσια και τα κουζινικά από δώρα γάμου που πιάνουν αράχνες σε μια αποθήκη. Οπότε ξεκίνα τη νηστεία και σε προειδοποιώ, η κουζίνα είναι Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Η.

Spy είπε...

Τι ώρα ΑΚΡΙΒΩΣ θα φάμε;
(ε, εννοώ θα έρθουμε για το καλορίζικο...);

mirelen είπε...

Φίλε Spy, σκέφτομαι να το συνδυάσουμε με την ονομαστική εορτή του άντρα του σπιτιού (ή κολόνας) οπότε κάνε τους υπολογισμούς σου και έλα την ώρα του φαγητού.

One Happy Dot είπε...

ενταξει λοιπόν...θα έρθουμε! (Spy αν πάμε τη μέρα της γιορτής θα έχει και γλυκό! YES!)

Naf είπε...

Δεν είναι ωραίο να έρχεται το φθινόπορο και αντί να μελαγχολείς να χαίρεσαι γιατι κάνεις μια καινούργια αρχή;;
Λοιπόν αν θές βοήθεια για σφουγγαρισματάκι πές μου. Μια γειτονιά είμαστε!!