3/12/08

(Δεν) έχεις γράμμα


Πώς μου έκοψε (sic) την προηγούμενη εβδομάδα και πήρα τηλέφωνο στο ρομποτάκι της Diners και μετά από επίμονο πάτημα των σωστών 1, 2 κλπ. ενημερώθηκα ότι η κάρτα μου όχι μόνο έληγε την επόμενη ημέρα αλλά ήταν φορτωμένη και αρκετά ευρώ. Μίλησα και με υπάλληλο και μου είπε πως η αλλαγή της διεύθυνσης έγινε πριν την έκδοση του λογαριασμού, οπότε έχει σταλεί κανονικά. Πήγα και την πλήρωσα λοιπόν και μετά πήγα να κάνω παράπονα στο ταχυδρομείο. Μου είπαν φυσικά ότι δεν ήταν υπεύθυνοι και μου έδωσαν ένα τηλέφωνο από τα κεντρικά στη Λαυρίου. Πήρα τηλ.

- Έχω μετακομίσει πρόσφατα και έχω αλλάξει διευθύνσεις σε όλες μου τις κάρτες (έχω και πολλές…) και δεν έχει έρθει καμία. Μάλιστα μία που τσέκαρα έχει λήξει και υπάρχει πρόβλημα. Σε ποιόν μπορώ να πω τον πόνο μου;

- Σε ποια οδό μένετε;

- Στην τάδε.

- Μισό λεπτό να κοιτάξω ποιόν ταχυδρόμο έχετε

(κρύος ιδρώτας με λούζει, θα κατσαδιάσει τον υπάλληλο τον καημένο…)

- (επιστρέφει μετά από λίγο..) ααααααα (μακρόσυρτο), δεν έχετε ταχυδρόμο εδώ και ένα μήνα. Δεν είχε ανανεωθεί η σύμβαση του. Ξεκίνησε χτες. Όπως καταλαβαίνετε, έχει μεγάλο όγκο αλληλογραφίας. Να έχετε λίγη υπομονή.

Όπως καταλαβαίνετε κι εσείς, σύντομα θα φράξει η είσοδος από απλήρωτους, ληγμένους λογαριασμούς και όχι τίποτα άλλο δεν έχει χώρο για να παρκάρει και το έλκηθρο ο Αι Βασίλης!

3 σχόλια:

Naf είπε...

τι είπες τώρα;;;;;;;;κορυφαίο σκηνικό!!!να πιάσετε τον καινούργιο πάντως που θα έρθει και να του πείτε οταν λήξει και η δικιά του σύμβαση να σας ενημερώσει κάνα μήνα πρίν...

One Happy Dot είπε...

Μη σε ανησυχεί και θα καθαρίσουμε αύριο ώστε να μπορέσουμε να περάσουμε! Δεν θα σου στοιχίσει κάτι...απλά βάλε κάτι παραπάνω στο τσουκάλι σου! :)

mirelen είπε...

Naf, του έχω στήσει καρτέρι!

Dot, τι να σου πω, είσαι κοιλιόδουλη και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα!!