31/10/09

Sometimes I wonder



Χτες ενώ οδηγούσα, άκουσα στο ραδιόφωνο το Karma police και αναρωτήθηκα τι να κάνουν οι Radiohead; Μετά σκέφτηκα ότι με τη μικρή μου δεν θα μπορέσουμε ποτέ να πάμε σε συναυλία του Σάκη Ρουβά αφού σε δέκα χρόνια, θα είναι σαφώς πιο όμορφος από τώρα αλλά δεν νομίζω να χτυπιέται στα stage αλλιώς θα μου θυμίζει τον Πασχάλη! Και μελαγχόλησα… Και μετά είδα για εκατομμυριοστή φορά το Sweet November και πλάνταξα στο κλάμα και αναρωτήθηκα αν το παιδάκι μου θα έχει την υπομονή να δει ταινίες που μου αρέσουν πολύ ή θα βαριέται και θα έχει τα δικά της ενδιαφέροντα. Γιατί πόσο να πιέσεις ένα παιδί να ξεκινήσει να βλέπει το Lost όταν ξέρει εκ των προτέρων ότι πρέπει να παρακολουθήσει 6-7 σεζόν και μέχρι και την τελευταία να μην έχει καταλάβει τι θέλει να πει ο σεναριογράφος!

4 σχόλια:

Naf είπε...

πω πω με βάζεις σε σκέψεις πρωί πρωί Κυριακάτικα...εγώ χέστικα για όλα τα άλλα , ας υπάρχει χάσμα γενεών, αυτό που με απασχολούσε πάντα είναι τι μουσική θα ακούει το παιδί μου...γιατι σκέψου μια μέρα να μου πεί: τι είναι αυτοί οι radiohead ρε μάνα? τερλέγκας και ξερό ψωμι!!(που θα κυκλοφορεί με π τότε αυτός αλλα λέμε!!)

mirelen είπε...

Χε χε, τη φαντάζομαι να σου τραγουδάει... κι όπως θα παίρνω τις στροφές εσύ αν θέλεις κοίταζέ με!

One Happy Dot είπε...

Ναι αλλάάάάάάάά η Nutella θα είναι πάντα ίδια! :)

Ανώνυμος είπε...

Α, και κανένα σχόλιο για τη φωτογράφιση;;;; Χάθηκε να πεις ότι έγινε στο σπίτι της αδελφής σου ανήμερα 28ης Οκτωβρίου, όλοι μέσα στο πατριωτικό παραλήρημα και θεία και ανιψιά φωτογραφίζονταν στο Γέρακα σε ατέλειωτες πόζες........

Χρυσούλα