11/12/11

PicNic Party

Εντάξει χρωστάω post για το πάρτυ!! Το οποίο προσωπικά το καταευχαριστήθηκα και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του (από τον Αύγουστο, χε χε) και κατά τη διάρκεια του ίδιου του πάρτυ. Πρώτον γιατί το κοριτσάκι μου το χάρηκε κι αυτή αφού ήταν εκεί όλες οι φίλες και φίλοι της, δεν είχαμε καμία απουσία, δεύτερον γιατί παρά τις αποτυχίες (βλέπε παρακάτω) η εμφάνιση του μπουφέ θύμιζε πραγματικά πικ νικ.
Τη Δανάη την έπιασε μια αμηχανία την ώρα που σβήναμε τα κεράκια αλλά με τη δεύτερη τα κατάφερε!! Έσβησα κι εγώ τα κεράκια μου μετά τη Δανάη γιατί μετά από δύο μέρες είχα κι εγώ γενέθλια.
Λοιπόν έχουμε και λέμε.
Γλυκά: cupcakes βανίλια με άσπρο γλάσο και sprinkles, ζελέ σε ποτήρι, τρουφάκια σοκολάτα (που προορίζονταν για cake pops), μαρέγκες, μπισκότα βανίλιας σε σχήμα 2.
Αλμυρά: τοστ γαλοπούλα-τυρί, hot dog, μεζεδάκια σε ποτήρι (κοτόπουλο πανέ, κεφτεδάκια και λαχανικά).
Χυμοί: Μήλο, Πορτοκάλι και Λεμονάδα (σπιτική).
Τούρτες: μια της Δανάης (σοκολατένιο παντεσπάνι και βουτυρόκρεμα με πουράκια) και μία δικιά μου (κάτι σαν κέικ από ένα αποτυχημένο παντεσπάνι...)
Διακόσμηση: Δέντρα από χαρτόνι (δημιουργία της μαμάς μου), σημαιάκια για τα cupcakes (τύπωσα καρώ σελίδες σε Α4, τα έκοψα και τα κόλλησα σε οδοντογλυφίδες), καρώ  τραπεζομάντηλο (ύφασμα με το μέτρο), καρώ πιάτα και ποτήρια, χαρτοπετσετες από the Idea Store, κι άλλες καρώ χαρτοπετσέτες από jumbo, ξύλινα κουταλάκια μπαμπού από το e-pack.gr, καλαμάκια από shop Sweet Lulu, κορδέλες και σπάγγος κόκκινο-άσπρο από μαγαζάκια στο κέντρο, πολλά βαζάκια bonne maman, κορδέλες κολλημένες σαν κουρτίνα στο «παράθυρο» ανάμεσα στην κουζίνα και το σαλόνι (από τις άπειρες κορδέλες που δεν πετάμε από τις συσκευασίες δώρων).
Δωράκια για φίλους και φίλες: Μέσα σε βαζάκια bonne maman είχα βάλει καραμέλες με χρωματιστό περιτύλιγμα και είχα πιάσει 5-6 κηρομπογιές με ένα λαστιχάκι, από έξω ένα diy καρτελάκια με σημαιάκια με το όνομα του κάθε παιδιού και το πέρασα από ένα λαστιχάκι στο στόμειο του βάζου.
Διάφορα free printables από eat, drink, chic και εδώ και αλλού!! Και γενικά χρησιμοποίησα πολύ τον εκτυπωτή μου.





















4 σχόλια:

Naf είπε...

ότι είναι φτιαγμένο με αγάπη τελικά βγαίνει τέλειο. Όλα ήταν υπέροχα (όπως περιμέναμε!).
Αν βρεθεί κάποιος (ονόματα δεν λέμε) και τολμήσει να πεί οτι έφαγα τα πιο πολλά ποτηράκια με μεζεδάκια, ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΔΗΜΟΣΙΑ.
Και του χρόνου!!!

mirelen είπε...

thanks Naf, you are always an inspiration!

Crazy Tourists είπε...

Πόσο χαρούμενο φαίνεται το κορίτσι σου!! Να ζήσει!! Χρόνια πολλά και σε σένα!
Θα σε προσλάβω να οργανώσεις και το δικό μου πάρτυ γεννεθλίων, το Φλεβάρη!! Χιχι!! Υπέροχα φαίνονται όλα!! Και του χρόνου! Με το καλό να έρθει και το μωράκι!!

Τρελοτουρίστρια

not-just-mums είπε...

τέλεια, φανταστικά, ξεχωριστά. όλες εσείς που κάνατε τέτοιες εμπνευσμένες χειροτεχνίες στα πάρτυ είστε τα προσωπικά μου είδωλα.(δεν το 'χω καθόου λέμε)