1/7/12

The wedding countdown

Την τελευταία ημέρα του Αύγούστου παντρεύεται ο μικρός μου αδερφός. Ποιός να το έλεγε; Εγώ με δυο παιδιά κι ο μικρός Παναγιώτης να παντρεύεται... Κι όμως.
Κι επειδή φυσικά με έχει πιάσει εμμονή με τις κατασκευές και το crafting, ο γάμος αυτός μου έδωσε πολύ έμπνευση. Σκέφτηκα λοιπόν να τους φτιάξω μια αντίστροφη μέτρηση για το γάμο. Κάτι σαν το advent calendar για τα Χριστούγεννα ας πούμε. Μη με ρωτήσετε που βρήκα το χρόνο με δύο παιδιά και διάβασμα για τις εξετάσεις (που παρεπιπτόντως τελείωσαν σήμερα). Το έκανα λίγο λίγο, την ώρα που κοιμόντουσαν τα παιδιά και το χαιρόμουν τόσο πολύ, κάθε μικρό χαρτάκι που έκοβα.
Τους το έδωσα πριν από λίγες μέρες και τους άρεσε πάρα πολύ! Ιδού η ιδέα λοιπόν!
Τα χαρτάκια είναι διάφορα δωρεάν patterns που βρήκα δωρεάν στο ίντερνετ και εκτύπωσα στον υπολογιστή μου. Μάλιστα για να βγουν στο ίδιο μέγεθος και επειδή δεν ξέρω να χρησιμοποιώ το photoshop, έφτιαξα ένα κολάζ στο picasa. Τα έβαλα πάνω σε ένα πίνακα ανακοινώσεων με πινέζες και από κάτω κόλλησα νούμερα σε αντίστροφη μέτρηση (τα βρήκα στο jumbo). Πίσω από κάθε χαρτάκι έγραψα ένα απόφθεγμα για το γάμο, την αγάπη κλπ. Μερικά είναι και αστεία, βγάζουν γέλιο. Θα ήθελα να μου είχαν κάνει κάτι τέτοιο δώρο πριν από το γάμο μου! Ξαναπαντρευόμαστε;;




4 σχόλια:

Parents Land Gr είπε...

καλως σε βρηκα και με το καλο

Crazy Tourists είπε...

Τι ωραίο!!! Βρε λες να φτιάξω ένα για τον εαυτό μου; Χιχιχι!!!
Με το καλό ο γάμος, να είναι ευτυχισμένοι!

Τρελοτουρίστρια

mirelen είπε...

parents land gr, καλώς σε βρήκα επίσης!

crazy tourists, μήπως να σου το φτιάξω εγώ;;

Ανώνυμος είπε...

One of the Topper slipway to dismiss the ideas of others, without of all time printed labels
do for wholes and retail businesses?

my site: match tiny prints
Also see my web site: similar provides publishing