4/11/16

Να μπουν τα πράγματα σε μια σειρά

Σταματήστε ό,τι κάνετε και δείτε Black Mirror. Κάθε επεισόδιο είναι αυτοτελές και δεν έχετε ξαναδεί τίποτα σαν αυτό. Υπάρχουν ένας νέος κύκλος που βγήκε τώρα στο Netflix αλλά έχει και 3 προηγούμενες σεζόν με επτά συνολικά επεισόδια.

Αυτόν τον καιρό μας έχει πιάσει μια μανία με τις σειρές και βλέπουμε 3-4 χωρίς κανέναν προγραμματισμό. Προφανώς κάτι καλό έχουμε κάνει με το πως κοιμίζουμε πλέον τα παιδιά μας, αλλά αυτό είναι το Μπεν Χουρ και να μην το ξεκινήσω. 

Βέβαια, τίποτα δεν θα συγκριθεί ποτέ με την αγωνία για το καινούριο επεισόδιο του Lost αλλά αυτό ήταν πριν σαράντα χρόνια και τα πράγματα προχωράνε. Εγώ είδα μόνη μου τη δεύτερη σειρά του Narcos και πιστεύω ότι είναι κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ή. Ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον Εσκομπάρ είναι όλα τα λεφτά. Και ο τρόπος της αφήγησης μέσω του αστυνομικού, δεν ξέρω, μου άρεσε πολύ και σε μένα δεν μου αρέσουν συνήθως αυτά!Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα. Βλέπεται και μπαμ και κάτω σε ένα ΣΚ, αν έχεις όρεξη.

Δεν μου αρέσουν γενικά τα σκοτωτά. Ας πούμε δεν θέλω να δω με τίποτα Games of Thrones. Το βλέπει μόνος του ο Δημήτρης οπότε no prob.

Μαζί ξεκινήσαμε να βλέπουμε και το This is Us, βασικά παίζει να τον έβαλα με το ζόρι να το δει, αλλά τελικά είναι ωραίο και αγαπησιάρικο. Για τις ώρες που δεν θέλεις να δεις κάτι τρομερό ή sci-fi ή τρελό. Όταν θέλεις κάτι feel good και να νιώσεις καλύτερος άνθρωπος.

Και μια και είπα τρελό, βλέπουμε και το WestWorld γιατί είναι ό,τι να ναι και πολύ πρωτότυπο και βασικά μου αρέσει το τραγούδι στους τίτλους. Α! Παίζει και ο Anthony Hopkins και ο Ed Harris και η κοπελίτσα η πρωταγωνίστρια είναι πολύ καλή! Είναι και καλά το νέο Lost λέει, ελπίζω να μην τα μπερδέψουν κι εδώ και στο τέλος δεν ξέρουν πως να το μαζέψουν.

Έχω αφήσει στη μέση και το Orange is the New Black και κάποια στιγμή θα επιστρέψω γιατί ήταν πολύ δυνατό κι αυτό! Και τρελό κόλλημα με το τραγούδι στους τίτλους!

Εντωμεταξύ, οι σειρές είναι και ένα κολπάκι να δεις 40-45 λεπτά κάτι χωρίς να νυστάξεις.

Μια φορά αυτόν τον μήνα καταφέραμε και είδαμε ταινία ολόκληρη αλλά ήταν μεσημέρι, οπότε είναι λογικό και δεν το πιάνω σαν μπόνους. Είδαμε το Captain Fantastic, ένα πολύ ιδιαίτερο έργο. Η πρώτη σκηνή πχ μπορεί να σε απωθήσει και να μη δεις το υπόλοιπο. Αλλά θα χάσεις, γιατί έχει ωραία μηνύματα και φύση, και οικογενειακές σχέσεις που είναι δύσκολες και λίγο homeschooling και ακραίες καταστάσεις. Όμως είναι ωραίο. Εμένα μου άρεσε δηλαδή. Και παίζει και ο Viggo Mortensen. 


Εντωμεταξύ πρέπει να έχει ξεκινήσει ο τρίτος κύκλος του The Affair όπου περνάει τα πάνδεινα ο Joshua Jackson, που εξελίχθηκε σε μεγάλο ταλεντάκι και δεν του το είχα ρε παιδί μου από το Dawsons Creek. Αλλά δεν έχω ασχοληθεί ακόμη με αυτό γιατί είναι το αγαπημένο μου και το κρατάω να το ευχαριστηθώ!

Δεν θα σχολιάσω ότι τον Ιανουάριο έρχεται το Trainspotting 2, θα κλάψω από συγκίνηση μόνο, που, ξέρω κι εγώ, ήμουν μόλις 17 χρονών όταν είδα το πρώτο! Choose Life!

Εσείς βλέπετε σειρές; 



1 σχόλιο:

Unknown είπε...

suits! must seen