30/4/06

Έχουμε τις κλειστές μας



Μας ταλαιπωρεί γαστρεντερίτιδα που τίναξε το τριήμερο στον αέρα, ποιο τριήμερο, αφού δεν έχεις σταθερή δουλειά, κάθε μέρα είναι ελεύθερη για σένα, χάσαμε τον γάμο στας εξοχάς, εξακοσίους καλεσμένους είχε έμαθα η παλιά συμμαθήτρια. Άφησα τη μαμά να περιμένει, ήταν να πάω να την πάρω με το τουτού αλλά δεν γίνεται, πρέπει να μείνω εδώ και να προσέχω το μωρό μου. Το καλό είναι ότι λιώνουμε στον ύπνο, στις ταινίες, στην τηλεόραση, στο 24. (Αν πιάσω εκείνους που βάζουν στο limewire παλιά επεισόδια με τίτλους καινούριων θα γίνει χαμός!) Έξω βρέχει, τι κρίμα. Χάλασε το τριήμερο για αυτούς που φύγανε. Για αυτούς που μείνανε, τι καλά, βρέχει και ούτως ή άλλως μέσα θα μείνουμε! Τρώμε λίγο παγωτό στα κλεφτά, δεν κάνει, είναι πειρασμός όμως! Haagen Dazs chocolate cherry brownie, άσε άσε σου λέω! Αύριο αργία, απεργία! Θα απεργούσα αν είχα δουλειά! Όμως δεν έχω και θα δουλέψω από το σπίτι γιατί περιμένουν email με τα κείμενα μου Τρίτη πρωί πρωί. Άκου να δεις τώρα περίεργα πράγματα. Να μη δουλεύεις κάπου και να πρέπει να εργαστείς πρωτομαγιάτικα!

Τσέκαρα και κάτι ωραίες τσάντες στο site της Chloé αλλά μάλλον θα πρέπει να δουλέψω πολλές αργίες ακόμη για να τις αποκτήσω! Θέλω και κάτι καινούρια καλλυντικά από τον Κορρέ! Στο Attica έχει ένα ειδικό section με όλα τα προϊόντα (νομίζω ότι τα φαρμακεία δεν τα έχουν όλα) και την τελευταία φορά που πήγα η πωλήτρια ήταν πολύ καλή (για μένα αυτό σημαίνει ότι με άφηνε να κοιτάζω με την ησυχία μου ένα ένα τα προϊόντα και να διαλέξω αυτό που θέλω εγώ!)

Θέλω να κοιτάξω από το παράθυρο και να δω μια γαλαζοπράσινη ημέρα να μου χαμογελά! Αν κρίνω από τα ζώδια που διάβασα σήμερα στις κυριακάτικες κάτι καλό έρχεται. Αλλά πότε πίστεψα στα ζώδια για να πιστέψω τώρα;

3 σχόλια:

Psipsinel είπε...

perastikoulia sas :)

Ανώνυμος είπε...

ti ki an se ehei piasei tsirlipi!
ti ki an ehei ashimo kairo!
pires cosmoline kinito!
ap ton oraio sou ton aderfo!

tros rizaki, pineis tsagaki
to ersefuril egine to agapimeno sou hapaki!
eheis omos to lenaki!
me 24 na se koimizei gia paramithaki!

min stenahoriesai loipon dimitraki!
erhetai kalokairaki!
i hontri apo tin peuki na n kala!
kai to Dinan den tha sta pairnei pia hontra!

with love...

mirelen είπε...

Psipsinel σε ευχαριστούμε!
Πανούλη, αδερφούλη, τι ταλέντο είναι αυτό, έχω ξεκαρδιστεί στα γέλια!