28/11/06

Αντί για ιδέες κατεβάζω ρολά!

Τα +

Έμαθα ότι θα πάρω κάποια χρήματα την Παρασκευή.

Ζυγίστηκα σήμερα και είμαι καλά.

Έστειλα ένα βιογραφικό με e-mail σε αγγελία για μια δουλειά που είχα ξαναστείλει παλιότερα και τώρα επανεμφανίστηκε.

Κατέβασα το Scoop του Woody Allen.

Τα –

Επιστρέφοντας σπίτι από το σούπερμαρκετ γλίστρησα και χτύπησα το γόνατό μου και τώρα πονάει και νομίζω ότι έχει πρηστεί.

Σαν να μην έφτανε αυτό φτιάχνοντας σαλάτα έκοψα βαθιά το δάχτυλο μου με το καπάκι του τόνου.

Χτες το βράδυ κοιμόμουν τόσο βαριά που δεν κατάλαβα τον Δημήτρη που ήρθε (και έκανε αρκετό θόρυβο όπως μου είπε) γεγονός που σημαίνει ότι αν μπει κλέφτης την πάτησα.

Σήμερα περίμενα σε 3 ουρές, μια στην Εθνική, μια στο ταχυδρομείο και μια στο σουπερμάρκετ. Στην τράπεζα μια γιαγιούλα ήρθε να πάρει την σύνταξη του άντρα της με την ταυτότητά της μόνο. Κι ό,τι κι αν της λέγανε ότι δεν γίνεται αυτή επέμενε «Μα τόσα χρόνια έτσι το κάνουμε, το αλλάξατε τώρα; Πο πο τι έπαθα!» Και αυτοί να της λένε πως χωρίς βιβλιάριο ή κωδικό της σύνταξης δεν μπορούν να της δώσουν χρήματα. Την καημένη, τα είχε χαμένα.

Κάπως έτσι θα καταλήξω κι εγώ, με βλέπω να τα χάνω γιατί έχει παρατραβήξει το θέμα της ανεργίας και έχω βαρεθεί να κάθομαι και να μην κάνω σχεδόν τίποτα, ή ό,τι κάνω να το κάνω για ψίχουλα. Θυμάμαι σε μια συνέντευξη που είχα πάει τον Αύγουστο μου είχαν πει πως τώρα μέχρι τα 30 πρέπει να κάνω κάτι, να εδραιωθώ γιατί μετά… Αλλά ο καλός κύριος δεν μου έδωσε την ευκαιρία, οπότε μάλλον θα με φάει η μαρμάγκα, έχω άλλα 2 χρόνια να κλαίγομαι. Ό,τι ήξερα κι αυτό θα το ξεχάσω, και τι κειμενογράφος χωρίς ιδέες, το μυαλό μου είναι άδειο, όσο κι αν σκεφτώ δεν κατεβαίνει τίποτα. Αλλά δεν θέλω να εγκαταλείψω την προσπάθεια. Δεν θέλω να πάνε χαμένα όσα έχω κάνει ως τώρα. Όταν χάνεις τη δουλειά σου και μετά βρίσκεσαι στο δρόμο στην αρχή είναι καλά, κάνεις διακοπές ή έτσι νομίζεις αλλά όταν παρατραβήξει το πράγμα και βλέπεις ότι η προϋπηρεσία σου ουσιαστικά δεν σου προσφέρει τίποτα, την πάτησες, είσαι κι εσύ ένα τίποτα. Και για να γελάσει λίγο το χειλάκι, ιδού ωραίες διαφημίσεις για έμπνευση και για το που μπορεί να έχει καταλήξει το βιογραφικό μου…

Agency: Alternative, Dubai, UAE
Creative Director: Tabarak Razvi, Ali Azarmi
Art director: Adi Rayavarapu
Copywriter: Tabarak Razvi, Ali Azarmi
Photography: Ashwin Menon

5 σχόλια:

Psipsinel είπε...

perastika gia to gonato, to daktilo, gia to scoop pou tha deis (signomi alla me eknevrizi i scarlett)
kai ipomoni gia tin doulia
:)

Ανώνυμος είπε...

1. anagastika tha sholiaso ki ego to scoop...sou eho pei na rotas prin katevaseis...gia na min katevazoume ta idia...
2. epesa htipisa e kai ti m'auto tous filous mou tha xanadooo
3. les na pame sto vavel aurio?

Ανώνυμος είπε...

4. me geia to new look!

mirelen είπε...

deadend mind, αααχ κι εγώ έτσι τα βλέπω αλλά βρήκα και λίγα + για να ισορροπήσω τάχα την κατάσταση. Όσο για το Scoop λευτεριά στη Σκάρλετ Γιόχανσον. Τόσο χάλια βρε παιδιά;

Psipsinel, ξύπνησα με βήχα σήμερα, νομίζω με πάει από το κακό στο χειρότερο. Για τη δουλειά υπομονή φυσικά!

Πάνο, μπορεί αύριο να σου έρθει κάτι και να μη μου δίνεις ούτε μια ταινία, οπότε ας έχω εγώ την καβάντζα μου! χι χι. Το τραγουδάκι πολύ ανακουφιστικό αλήθεια! Όσο για το Βαβέλ να πάμε αρκεί να είμαι καλά στην υγεία μου.

Καλό δεν είναι το νέο μου λιβάδι;

Ανώνυμος είπε...

Πειράζει που εμένα που άρεσε το παλιό; Πώς έπεσες καλέ; Από το blog σου θα τα μαθαίνουμε;