31/7/07

Sugar Town, Sugar Girl

Μόλις έδωσα, κατά πάσα πιθανότητα κερατιάτικα, 60 ευρώ για να μου βάλουν φρέον στο αυτοκίνητο επειδή δεν δούλευε το αιρ-κοντίσιον. Στο συνεργείο που πάω συνήθως ο ηλεκτρολόγος κάνει τα μπάνια του μέχρι τις 12 Αυγούστου ενώ εγώ φεύγω αυτό το Σάββατο για Ζαχάρω και δεν λέει να κάνω τέτοιες αποστάσεις χωρίς κλιματισμό. Έτσι έκανα την καρδιά μου πέτρα και το έδωσα αλλού, σε έναν εδώ κοντά στη δουλειά μου, ο οποίος μου είπε πως αν υπάρξει πρόβλημα και έχει διαρροή να του το ξαναπάω για να το ελέγξει.

Θα πάμε, λοιπόν, στη SugarTown, χωρίς να έχουμε δει την ταινία, να ζαχαρώσουμε και να λιαστούμε στον ήλιο. Εκεί βρίσκεται μια από τις μεγαλύτερες παραλίες, είχα πάει παλιότερα, πριν από 6 χρόνια συγκεκριμένα, δεν είχα καταφέρει να κάνω μπάνιο (για τους γνωστούς ευνόητους λόγους), γεγονός που είχε ιστορική σημασία αφού είχα πάει με μια παλιά μου αγάπη και λόγω του «προβλήματος» δεν έγινε τίποτα μεταξύ μας, με αποτέλεσμα επιστρέφοντας να τα φτιάξω με τον άντρα της ζωής μου, αυτόν που παντρεύτηκα δηλαδή. Αυτή τη φορά θα δοκιμάσω τις παραλίες, θα τις φάω με το κουταλάκι.

……....

Ένα γλυκό κοριτσάκι, που πιο γλυκό δεν γίνεται φεύγει και παράλληλα έρχεται πιο κοντά στη ζωή μας. Μην πάει ο νους σας στο κακό, έτσι είναι οι σχέσεις, τη μια μέρα είναι εδώ, την άλλη αλλού. Όμως αυτό το κοριτσάκι είναι το αγαπημένο μου, θα μπορούσε να είναι φίλη μου για μια ζωή. Και θέλω να την κρατήσω μέσα μου σαν μια γλυκιά ανάμνηση, γιατί ήταν κι αυτή εκεί σε πολλές από τις ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου: στο ταξίδι μας στη Βουδαπέστη, στις βραδινές εξορμήσεις στα μαρουσιώτικα ταβερνάκια, στις μικρές αποδράσεις στην «έπαυλη», στις κρίσιμες ώρες πριν το γάμο, στο γάμο με τις καταπληκτικές φωτογραφίες. Γλυκό κοριτσάκι, τόσο καλό που θα κάνει ό,τι θέλεις για να μη σε στεναχωρήσει. Και πάντα θα χαμογελάει. Την κρατάω στην καθημερινότητά μου, ελπίζω να μην με ξεχάσει κι αυτή. Και της εύχομαι κάθε ευτυχία.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ti na pw!!apo tin siginisi den vlepw kala kala to pc na grapsw!
auto pou esi les sweet girl na ksereis oti tha exei mia kardia pou panta tha eiste mesa oti kai na ginei..!!kala na perasete stin mageutiki kouva!!!!!