6/3/11

Φόκους

Τον τελευταίο καιρό δυσκολεύομαι να βγάλω τη Δανάη φωτογραφίες γιατί κάθε φορά που εμφανίζω τη φωτογραφική μηχανή ορμάει πάνω μου να μου την πάρει. Μέχρι να πατήσω το κουμπί, με έχει φτάσει και η φωτογραφία βγαίνει τόσο κοντινή κι εγώ έχω χάσει το πλάνο μου. Επίσης έχει μάθει ποιό κουμπάκι βγάζει τις φωτογραφίες της και το πατάει γιατί ενθουσιάζεται με το φλας με αποτέλεσμα να βγάζει δικές της καλλιτεχνικές φωτογραφίες: το ταβάνι, το πάτωμα, το δάχτυλό της, το μουσούδι της, μια κομμένη μαμά κλπ.

5 σχόλια:

not-just-mums είπε...

εγώ χθες που κτέβαζα φωτογραφίες στο pc ανακάλυψα καμια 20αρια με το παράθυρο του σαλονιού και άλλες τόσες το χαλάκι του μπάνιου. τί να πεις...

mirelen είπε...

Εγώ προτείνω να φτιάξουμε site όπου οι γονείς θα αναρτούν τις άλλα ντάλα φωτογραφίες των παιδιών τους. Ορίστε βρήκα και όνομα για το site allantala.gr
Θα έχουμε χορηγούς εταιρίες φωτογραφικών μηχανών, εκτυπωτές φωτογραφιών, κάρτες μνήμης κλπ κλπ.
Είσαι;

not-just-mums είπε...

είμαι-για τους χορηγούς μην είσαι τόσο σίγουρη.

mamalydia είπε...

Πολυ φατσα η κορουλα σου! Να σου πω κιολας... Την σκηνη σας απο που την πηρατε? κλεινει διπλωνοντας ή πρεπει να βγαζεις σιδερακια κλπ? Ψαχνω μια απο αυτες που ανοιγουν και να κλεινουν ευκολα και δε βρισκωωωω!

mirelen είπε...

Mamalydia, τη σκηνή την πήραμε προίκα από την ανιψιά μου, είναι παλιά και ναι διπλώνει και γίνεται πλακέ και βολεύει πολύ!!