6/5/16

Σκυλοπάρτυ

Κάθε παιδί που σέβεται τον εαυτό του ζητάει από τους γονείς του να του πάρουν ένα σκυλί. Όμως η μάνα αυτού του σπιτιού αντιστέκεται και πραγματικά δεν έχει αντοχές, ούτε θέλει να προσέχει ένα σκυλί, της αρκούν αυτά που βλέπουμε στο δρόμο.
Οπότε κάπου εκεί έγινε ο συμβιβασμός και πετύχαμε μπίνγκο για το πάρτυ της Μιράντας. Αυτό για τα γενέθλια της, όταν έγινε τεσσάρων πριν από έναν μήνα περίπου.


Είχα σκοπό να κάνω πολλά πράγματα, αλλά τελικά δεν έκανα σχεδόν τίποτα. Δεν ξέρω αν ήταν θέμα χρόνου ή όρεξης, αλλά είχα σκοπό να κάνω σπιτάκια από χαρτόκουτα και τελικά έκανα μόνο ένα pet shop (και καλά) για σκύλους. Μαζέψαμε και όλα τα χνουδωτά λούτρινα του σπιτιού που αποδείχτηκαν πάρα πολλά τελικά (και δεν τους φαινόταν).

Η πρόσκληση ήταν εξαιρετικά απλή και όλα τα υλικά υπήρχαν στο σπίτι. Τα αυτάκια του σκύλου έκρυβαν τις πληροφορίες για το πάρτυ.








Είχαμε φυσικά και hot dog (ζεστούς σκύλους!)


Το pet shop 
(τα pom pom τα είχα κρατήσει από άλλο πάρτυ. Η κατασκευή είναι δυο κούτες κολλημένες και κομμένες έτσι ώστε να έχουν ένα παράθυρο. Είχα πάρει δεματικά καλωδιών αλλά τελικά δεν χρειάστηκαν αφού αρκούσε λίγη κολλά σιλικόνης για να τα ενώσω). Τις κούτες τις έβαψα με το πιο φθηνό λευκό χρώμα που βρήκα)



Το σκυλοσόι.


Τα παιχνιδάκια που είχα ετοιμάσει.
να ζωγραφίσουν πάνω σε κόκαλα σκύλου
να ζωγραφίσουν τις φατσούλες σκύλων που είχα φτιάξει ως origami (ακούγεται δύσκολο αλλά είναι πανεύκολο)
να γαβγίσουν σύμφωνα με το συναίσθημα που έγραφε το χαρτάκι. Η Δανάη ήταν εξαιρετικά καλή σε αυτό!




Είχα κρεμάσει και αυτά τα μπαλόνια που έμοιαζαν με σκυλάκια.


και είχα φτιάξει και στέκες με αυτιά σκύλου από μαύρη τσόχα.




Η τούρτα




Η Δανάη της είχε πει ότι θα γίνει τεσσάρων μόλις σβήσει τα κεράκια, οπότε ιδού η στιγμή που περάσαμε στη νέα ηλικία!


Και του χρόνου Μιραντάκι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: