23/4/13

It's a zoo out there (όνομα και πράγμα)

Είχα γράψει πριν από καιρό για το elevated envelope και την ανταλλαγή φακέλων στην οποία πήρα μέρος φέτος. Λοιπόν, άρχισαν να καταφθάνουν οι φάκελοι σιγά σιγά και θυμήθηκα ότι δεν έχω παρουσιάσει τις δικές μου δημιουργίες! Μιλάμε για πολύ ζωγραφική! Επέλεξα το θέμα "It's a zoo out there" και έφτιαξα 9 διαφορετικούς φακέλους με 9 διαφορετικά ζώα σε κλουβιά. Ο φάκελος ήταν το κλουβί και το ζωάκι ήταν από μέσα. Στο φάκελο έβαλα επίσης ένα χαρτάκι που εξηγούσα ότι η λέξη ζωολογικός κήπος προέρχεται από τη λέξη "ζωολογία", η οποία προέρχεται από το "ζώο" που είναι λέξη ελληνική. Κάτι σαν τον μπαμπά από το "my greek fat wedding" δηλαδή. Επίσης έβαλα μέσα και μια συνταγή cupcake από ένα παλιό ημερολόγιο που είχα, και κάτι αυτοκόλλητα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το κάνω κι εγώ αυτό, δηλαδή να διοργανώσω letter exchange στην Ελλάδα και βλέπουμε. Απλά περιμένω να τελειώσω λίγο με τα διαβάσματα μέχρι τον Ιούνιο και μετά να το ξεκινήσω το θέμα. Θα συμμετέχεις κι εσύ; Έτσι για να ομορφύνουμε λίγο το mail box μας!!
 
P.S. Εκείνο το ζώο που μοιάζει με ζέβρα και έχει προβοσκίδα δεν το ξέρω, κάπου το είδα και το ψιλοαντέγραψα, μην τρομάξεις!!
 
P.S. 2. Θα αναρτήσω και αυτά που λαμβάνω σιγά σιγά.
 
 
 
 

 

1 σχόλιο:

Crazy Tourists είπε...

Η καμηλοπάρδαλη είναι απλά τέλεια!!!
Εγώ θα συμμετέχω εννοείται!! :) Μ'αρέσει η ιδέα!

Τρελοτουρίστρια